• Nachricht schreiben
 • Hoe ontgrendel ik mijn iPhone terwijl ik een masker draag? - Apple Watch Armbands Naar inhoud

  Winkelwagen

  Je winkelwagen is leeg

  Artikel: Hoe ontgrendel ik mijn iPhone terwijl ik een masker draag?

  Wie entsperre ich mein iPhone während ich eine Maske trage?-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Hoe ontgrendel ik mijn iPhone terwijl ik een masker draag?

  In watchOS 7.4 kan Apple Watch nu je iPhone ontgrendelen als je een masker draagt. Met deze functie kun je Face ID en toegangscode op je iPhone omzeilen (alleen als je een gezichtsmasker draagt), zolang je Apple Watch om je pols ontgrendeld is. Het wordt echter niet automatisch geactiveerd - doe dit:

  1. Ga naar Instellingen op je iPhone.
  2. Tik op Face ID en toegangscode.
  3. Schakel Ontgrendelen met Apple Watch in.
  4. Accepteer de waarschuwing.

  Het is zo makkelijk :)