• Nachricht schreiben
 • Hoe sluit ik mijn ringen of gebruik ik mijn Activiteiten-app op mijn A - Apple Watch Armbands Naar inhoud

  Winkelwagen

  Je winkelwagen is leeg

  Artikel: Hoe sluit ik mijn ringen of gebruik ik mijn Activiteiten-app op mijn Apple Watch?

  Wie schließe ich meine Ringe oder wie benutze ich meine App „Aktivitäten“ auf meiner Apple Watch?-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Hoe sluit ik mijn ringen of gebruik ik mijn Activiteiten-app op mijn Apple Watch?

  Iedereen die onlangs een Apple Watch heeft gekocht, heeft vast veel vragen: hoe werkt het of hoe doe ik het of wat is het eigenlijk? :D

  Een vraag die veel Watch-nieuwkomers hebben, is de betekenis van de drie ringen die steeds op de Apple Watch verschijnen. Het heeft zeker iets met fitness te maken, maar waarom ringen? Waarom drie ringen? Waarom gekleurde ringen? Hieronder zal ik dit allemaal kort toelichten.

  De drie ringen staan voor drie vormen van activiteit: bewegen, trainen En Stellage.

  Wat betekent de ring "rood"? Beweging!

  Deze ring laat zien hoeveel calorieën, of meer specifiek hoeveel activiteitscalorieën, je vandaag hebt verbrand. Om je dagelijkse doel te bereiken, moet je een beetje bewegen, maar niet per se sporten. De "calorieën in rust" die worden doorgebracht met rondhangen, tellen niet mee, maar rondlopen of rondrennen wel. :)

  Uw dagelijkse doel is standaard 260 activiteitscalorieën. Als u uw doel wilt wijzigen, drukt u gewoon stevig op de ringen op uw Apple Watch en selecteert u "Change Move Goal" op het volgende scherm. Hier kunt u het aantal activiteitscalorieën verhogen of verlagen.

  Wat betekent de ring "Groen"? Trein!

  Deze ring laat zien hoeveel minuten je per dag traint. Om je dagelijkse doel te bereiken, moet je 30 minuten intensief sporten. Aangezien de hartslagmeting een rol speelt voor de app, kun je deze trainingsminuten ook verkrijgen door hard te rennen, te dansen of schoon te maken : D Je kunt je trainingsdoel helaas niet veranderen.

  Wat betekent de ring "blauw"? Stellage!

  Deze ring laat zien hoeveel uur je minimaal een minuut hebt gestaan ​​en bewogen. Om je dagelijkse doel te bereiken, moet je één minuut, twaalf keer per dag, één keer per uur opstaan ​​en bewegen.

   

  activiteit geschiedenis

  U kunt uw activiteitengeschiedenis controleren op uw Apple Watch of op uw iPhone.

  Coachen

  Je Apple Watch laat je niet alleen zien of je je dagelijkse doel hebt bereikt of niet, maar motiveert je ook als een personal trainer om je ringen te sluiten en nieuwe doelen te bereiken.

  Je ontvangt prijzen voor de doelen die je hebt bereikt of persoonlijke records, die je als digitale trofee ontvangt.

  Je kunt je activiteitsringen ook delen met je vrienden of familie. Hier kun je commentaar krijgen op je prestaties, je vrienden of familie motiveren of ze uitdagen voor een wedstrijd.

   De armbanden die op de foto te zien zijn zijn deze:

  Sport Loop Korenbloem | Bandje voor Apple Watch (blauw)

  Sport Loop Papaja | Bandje voor Apple Watch (oranje)