• Nachricht schreiben
 • Naar inhoud

  Winkelwagen

  Je winkelwagen is leeg

  Artikel: Kan ik mijn oude bandjes gebruiken voor de Apple Watch Ultra?

  Kann ich für die Apple Watch Ultra meine alten Armbänder verwenden?-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Kan ik mijn oude bandjes gebruiken voor de Apple Watch Ultra?

  De Apple Watch Ultra is ultragroot, maar dat betekent niet dat je nieuwe bandjes moet kopen.

  Kan ik mijn oude bandjes gebruiken voor de Apple Watch Ultra?
  Beste antwoord: Ja, hoewel de Apple Watch Ultra een grotere kast heeft (49 mm), kan hij elke band gebruiken die past bij de 44 mm of 45 mm Apple Watch-modellen.

  Kan ik mijn Apple Watch Ultra-bandjes gebruiken met andere Apple Watches?
  Toen Apple de Apple Watch Ultra aankondigde, heb je misschien drie nieuwe prachtige bandjes opgemerkt die speciaal zijn ontworpen om perfecte partners te zijn voor de Apple Watch Ultra: Alpine Loop, Trail Loop en Ocean Band.

  Alle drie de nieuwe armbanden kosten vanaf $99 en kan worden gebruikt met andere Apple Watch-modellen met een kast van 44 of 45 mm. Ze passen niet op de modellen van 40 mm of 41 mm, dus zorg ervoor dat je Apple Watch de juiste maat heeft voordat je hem koopt.