• Nachricht schreiben
 • Wijzigingen bij de iPhone 15 en de AirPods: USB-C wordt de standaard. - Apple Watch Armbands Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Wijzigingen bij de iPhone 15 en de AirPods: USB-C wordt de standaard.

  Wijzigingen bij de iPhone 15 en de AirPods: USB-C wordt de standaard.-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Wijzigingen bij de iPhone 15 en de AirPods: USB-C wordt de standaard.

  Samenvatting

  • Alle vier iPhone 15-modellen die volgende week verschijnen worden naar verwachting uitgerust met een USB-C-poort in plaats van een Lightning-poort.
  • Volgens een rapport van Bloomberg's Mark Gurman is Apple van plan om tijdens zijn evenement op dinsdag 12 september in het Steve Jobs Theater vernieuwde AirPods aan te kondigen met een USB-C oplaadhoes.
  • Het is nog onduidelijk of de vernieuwde AirPods nog andere nieuwe functies of veranderingen zullen bevatten, bovenop de USB-C oplaadhoes.

  Veranderingen wat betreft iPhone 15 en AirPods

  Zoals verwacht zal Apple alle vier de modellen van de aanstaande iPhone 15 uitrusten met een USB-C-poort, waarmee ze afstand nemen van de eerdere Lightning-poort. Volgens een rapport van Bloomberg's Mark Gurman dat vandaag verscheen, is Apple van plan vernieuwde AirPods te introduceren met een USB-C-oplader tijdens zijn evenement. Dit evenement vindt plaats op dinsdag 12 september in het Steve Jobs Theater.

  Details over de vernieuwde AirPods

  Het rapport bevat geen verdere details over de vernieuwde AirPods, en het is onduidelijk of het verwijst naar de standaard AirPods en/of de AirPods Pro. Maar beide modellen zullen uiteindelijk moeten worden uitgerust met USB-C-oplaadhoesjes om aan te sluiten bij de modellen van de iPhone 15. Gurman en andere bronnen hebben eerder gesuggereerd dat de AirPods Pro dit jaar zouden worden bijgewerkt met een USB-C-oplaadhoes. Er werden al in maart aanwijzingen voor nieuwe AirPods en een nieuwe oplaadhoes gevonden in iOS 16.4.

  Andere Apple-producten overschakelen op USB-C

  Er zijn verschillende andere Apple-producten en accessoires die moeten overschakelen van Lightning naar USB-C als ze nog steeds verkocht willen worden, zoals bijvoorbeeld de AirPods Max, de MagSafe Battery Pack, de Magic Mouse, het Magic Keyboard, het Magic Trackpad, verschillende adapters, en meer. Apple heeft vorig jaar al de Siri Remote bijgewerkt met een USB-C-poort.

  Samengevat

  Dus, Apple is van plan updates te maken voor zowel de iPhone 15 als de AirPods en het zal interessant zijn om te zien of deze veranderingen zich in de praktijk bewijzen. Hoewel sommigen misschien nog moeten wennen aan deze nieuwe USB-C-wereld, lijkt deze stap een noodzakelijk pad naar de toekomst gezien de brede acceptatie van USB-C in de industrie.

  Voor meer informatie

  Lees het originele artikel hier.

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0