• Nachricht schreiben
 • WhatsApp stelt het verzenden van foto's in hoge resolutie mogelijk - D - Apple Watch Armbands Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: WhatsApp stelt het verzenden van foto's in hoge resolutie mogelijk - De nieuwste functie uitgelegd

  WhatsApp stelt het verzenden van foto's in hoge resolutie mogelijk - De nieuwste functie uitgelegd-Apple Watch Armband günstig kaufen

  WhatsApp stelt het verzenden van foto's in hoge resolutie mogelijk - De nieuwste functie uitgelegd

  WhatsApp maakt het verzenden van foto's met hoge resolutie mogelijk

  In het kort

  - Met de nieuwste update van WhatsApp kunnen iPhone- en Android-gebruikers nu foto's met hoge resolutie verzenden via het berichtenplatform. - De "HD Photos" functionaliteit stelt gebruikers in staat om foto's te verzenden met een resolutie van 3024 x 4032, in tegenstelling tot de vorige compressie van 920 x 1280. - De functie wordt wereldwijd uitgerold in de komende weken.

  WhatsApp heeft een update uitgebracht waarmee iPhone- en Android-gebruikers foto's met hoge resolutie kunnen versturen via het berichtenplatform. Hiermee heeft het bedrijf eindelijk de beperking van lage beeldkwaliteit opgelost.

  Voorheen werden foto's die via WhatsApp werden verzonden automatisch gecomprimeerd en werd de resolutie verlaagd naar 920 x 1280 om ruimte te besparen en het delen van afbeeldingen via trage dataverbindingen te versnellen.

  Na de update hebben gebruikers de mogelijkheid om beelden in 'HD-kwaliteit' naar vrienden en familie te sturen. Dit komt overeen met een resolutie van 3024 x 4032. De introductie van deze functie werd aangekondigd door Meta-CEO Mark Zuckerberg in een Facebook-post.

  Versie 23.16.0 van de app voegt een "HD"-knop toe aan de bovenkant van het foto-deel scherm, naast de andere beeldbewerkingstools. Door op de HD-knop te tikken, wordt er een pop-up weergegeven waarmee gebruikers kunnen overschakelen van de standaardkwaliteit naar de HD-kwaliteit.

  Ontvangers van HD-foto's zien op de afbeelding een HD-label in de hoek om aan te geven dat ze een versie van hogere kwaliteit hebben ontvangen. Alle hoge resolutie afbeeldingen zijn beschermd door de end-to-end encryptie van WhatsApp.

  Volgens Meta zullen gebruikers bij een trage internetverbinding foto's in standaardkwaliteit ontvangen en kunnen ze kiezen of ze de standaardversie willen behouden of upgraden naar HD, indien beschikbaar.

  De nieuwe functie wordt in de komende weken wereldwijd uitgerold en Meta zegt dat de mogelijkheid om videomateriaal met hoge resolutie via WhatsApp te verzenden binnenkort zal volgen.

  Kortom

  WhatsApp heeft een update uitgebracht waarmee iPhone- en Android-gebruikers nu foto's met hoge resolutie kunnen verzenden via het platform. De "HD Photos" functionaliteit maakt het verzenden van foto's met een resolutie van 3024 x 4032 mogelijk. De functie wordt wereldwijd uitgerold in de komende weken.

  Voor meer informatie:

  WhatsApp krijgt 'HD Photos'-optie voor het verzenden van foto's met hoge resolutie

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0