Verwachte prijsstijging van minstens $100 voor iPhone 15 Pro en Pro Max: Een kentering bij Apple?

Samenvatting

  • Een niet-bevestigd rapport uit Azië beweert dat de prijs van de iPhone 15 Pro en Pro Max met minstens $100 zal stijgen.
  • Dit is de laatste in een reeks van voorspellingen die aangeven dat de kosten voor de twee top-tier iPhones, die deze herfst komen, zullen stijgen.

Prijsstijging verwacht voor iPhone 15 Pro modellen

Net toen we gewend waren geraakt aan de prijzen van de nieuwste iPhone, zou er weer een onaangename verrassing kunnen zijn. Een niet-bevestigd rapport uit Azië voorspelt dat de prijs van de iPhone 15 Pro en Pro Max met minstens $100 zal stijgen. Hup, hup, bezuinigende Apple-vrienden, het kan een hobbelige rit worden!

Stijgende prijzen: een verandering van trend?

Dit kan de laatste zijn in een reeks van voorspellingen die aangeven dat de kosten voor de twee top-tier iPhones, die deze herfst komen, zullen stijgen. De appel valt niet ver van de boom - na jaren van prijsstabiliteit lijkt het erop dat deze trend bij de topmodellen van Apple zou kunnen veranderen.

Kort gezegd

Hoewel deze prijsvoorspellingen nog niet bevestigd zijn, kunnen ze wel een indicatie zijn van een markttrend. Zoals bij alle vage vooruitzichten moeten we echter wachten op officiële informatie van Apple voordat we te snel in paniek raken. Het blijft spannend om te zien of deze voorspellingen uitkomen - zorg voor de zekerheid alvast dat het spaarvarken paraat staat!

Voor meer info

U kunt het originele bericht hier lezen.