• Nachricht schreiben
 • Veiligheidslek bij TP-Link slimme lamp: Wi-Fi-wachtwoorden in gevaar - Apple Watch Armbands Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Veiligheidslek bij TP-Link slimme lamp: Wi-Fi-wachtwoorden in gevaar

  Veiligheidslek bij TP-Link slimme lamp: Wi-Fi-wachtwoorden in gevaar-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Veiligheidslek bij TP-Link slimme lamp: Wi-Fi-wachtwoorden in gevaar

  Samenvatting

  • Onderzoekers hebben ontdekt dat een populaire slimme gloeilamp van TP-Link mogelijk uw wifi-wachtwoorden en andere informatie aan hackers zou kunnen geven.
  • Het probleem werd ontdekt bij het model LB130, dat nog steeds te koop is, hoewel het vanwege veiligheidsrisico's niet langer wordt aanbevolen door de fabrikant.
  • De fabrikant heeft aangekondigd zijn producten op veiligheid te controleren en zal binnenkort een veiligheidsupdate uitbrengen.

  Veiligheidsrisico ontdekt in slimme gloeilamp

  Volgens een rapport kunnen slimme gloeilampen van TP-Link, met name model LB130, uw wifi-wachtwoorden en andere gevoelige informatie doorgeven aan potentiële aanvallers. Een verrassende ontdekking die ervoor kan zorgen dat je wel twee keer denkt over je verlichting.

  Het verborgen gevaar in licht

  Veiligheidsexperts hebben ontdekt dat model LB130 van TP-Link, dat nog steeds verkrijgbaar is op sommige online marktplaatsen ondanks bekende veiligheidsrisico's, riskant kan zijn. TP-Link raadt dit model niet langer aan, maar onwetende kopers kunnen het nog steeds aanschaffen en zichzelf op deze manier mogelijk blootstellen aan een beveiligingsdreiging.

  Reactie van TP-Link

  In een reactie op de ontdekte veiligheidsspleet liet TP-Link weten dat ze werken aan het controleren van de veiligheid van hun producten. Het bedrijf heeft plannen om binnenkort een beveiligingsupdate uit te brengen om mogelijke risico's te verkleinen. Tot die tijd adviseren experts echter om gebruik van het betreffende model te vermijden.

  Kort gezegd

  Het is altijd belangrijk om de veiligheid van de producten die we gebruiken in de gaten te houden, vooral als ze omgaan met gevoelige informatie, zoals bij slimme apparaten het geval is. Het geval van de TP-Link gloeilamp is een goed voorbeeld van waarom we niet alleen moeten letten op wat een product kan, maar ook op hoe veilig het is. Het is daarom raadzaam om altijd op zoek te gaan naar updates en een zekere waakzaamheid te behouden ten opzichte van de apparaten die deel uitmaken van ons dagelijks leven.

  Voor meer informatie

  Hier kunt u het volledige artikel lezen.

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0