• Nachricht schreiben
 • Van Standaard naar Ultra: Nomad introduceert nieuwe robuuste behuizing - Apple Watch Armbands Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Van Standaard naar Ultra: Nomad introduceert nieuwe robuuste behuizing en band voor Apple Watch

  Van Standaard naar Ultra: Nomad introduceert nieuwe robuuste behuizing en band voor Apple Watch-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Van Standaard naar Ultra: Nomad introduceert nieuwe robuuste behuizing en band voor Apple Watch

  Samenvatting

  • Het bedrijf Nomad heeft een super duurzame nieuwe behuizing en band aangekondigd, die jouw Apple Watch verandert in een "Ultra".
  • De producten zijn goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe luxe horloge.

  Van standaard naar Ultra

  Weet je dat gevoel wanneer je graag een vleugje luxe wilt, maar niet genoeg los geld hebt? Precies voor deze situatie is er een geweldig alternatief voor een ultra-duur luxe horloge dat velen zal verrassen. Het bedrijf Nomad, bekend van hun hoge kwaliteit accessoires, heeft een nieuwe, duurzame behuizing en band voor de Apple Watch gepresenteerd die je standaard horloge verandert in een "Ultra"-versie. En dat alles voor een fractie van de prijs die je zou moeten betalen voor een echt luxe horloge.

  Luxe voor iedereen

  Deze stevige nieuwe behuizing en band laat de Apple Watch er niet alleen massief en van hoge kwaliteit uitzien, maar beschermt deze ook tegen de alledaagse beslommeringen. Met deze nieuwe producten van Nomad kan iedereen zijn of haar Apple Watch omtoveren tot een luxe accessoire. Voor iedereen die zegt: "Ik wou dat ik een Apple Watch Ultra had", heeft Nomad nu de perfecte oplossing geleverd.

  Kort gezegd

  De dagen dat je veel geld moet uitgeven om te genieten van de luxe van een hoogwaardige horloge zijn voorbij. Met de nieuwe behuizing en band van Nomad wordt je standaard horloge een "Ultra". En wie kan daaraan weerstaan? Als kleine herinnering: je hebt niet altijd het duurste nodig om het beste te hebben.

  Voor meer informatie

  Bekijk het originele artikel hier.

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0