• Nachricht schreiben
 • Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: USB-C op de iPhone 15: Snelheidsverschillen en nieuwe kabels - Wat je moet weten

  USB-C op de iPhone 15: Snelheidsverschillen en nieuwe kabels - Wat je moet weten-Apple Watch Armband günstig kaufen

  USB-C op de iPhone 15: Snelheidsverschillen en nieuwe kabels - Wat je moet weten

  USB-C komt eindelijk naar de iPhone, maar met snelheidsverschillen

  • Er wordt verwacht dat alle vier de komende iPhone 15-modellen uitgerust zullen zijn met een USB-C poort, met verschillende snelheden over de lineup.
  • De USB-C-poorten op de duurdere iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max-modellen zullen naar verwachting minstens de USB 3.2 of Thunderbolt 3 specificaties ondersteunen, terwijl de goedkopere modellen bij USB 2.0 snelheden blijven.
  • Geruchten suggereren dat Apple een nieuw gevlochten USB-C kabel zal meeleveren met alle iPhone 15-modellen, hoewel die kabel mogelijk beperkt is tot USB 2.0 snelheden.

  September is bijna hier en alle Apple-fans weten wat dat betekent - nieuwe iPhones! Dit jaar kunnen we enkele interessante vernieuwingen verwachten, vooral wat betreft het aansluiten van uw Apple-apparaten.

  Het USB-C tijdperk begint bij Apple

  Het meest opwindende feit is dat we eindelijk USB-C-poorten zullen zien op de iPhone. Dit is een belangrijke ontwikkeling omdat tot nu toe alle iPhones waren uitgerust met een Lightning-poort. Analist Ming-Chi Kuo bevestigde dat de USB-C-poorten op de aanstaande iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max-modellen snelheden tot 20 of 40 Gbps zullen ondersteunen, een grote sprong vergeleken met de huidige USB 2.0 poorten van de lagere modellen, die beperkt zijn tot 480 Mbps.

  Maar niet alle USB-C-poorten zijn gelijk

  Interessant is dat er verschillen zullen zijn in de USB-C snelheden van de verschillende iPhone-modellen. Terwijl de duurdere Pro-modellen minimaal de USB 3.2 of Thunderbolt 3 specificaties zullen ondersteunen, blijven de goedkopere iPhone 15 en iPhone 15 Plus-modellen bij de USB 2.0-snelheden die we kennen van de bestaande iPhones. Dit kan frustrerend zijn voor diegenen die overwegen om over te stappen op een goedkoper iPhone-model, maar nog steeds willen profiteren van snelle gegevensoverdracht.

  En er is nog een verrassing - volgens geruchten zal Apple een nieuwe gevlochten USB-C kabel aan alle iPhone 15-modellen toevoegen. Maar voordat u in juichkreten uitbarst, bedenk dan dat de kabel mogelijk beperkt is tot USB 2.0 snelheden. Dit betekent dat klanten die een iPhone 15 Pro of iPhone 15 Pro Max kopen, mogelijk een aparte kabel moeten aanschaffen om de hogere snelheden te kunnen gebruiken.

  Kort gezegd

  De komst van USB-C naar de iPhone is ongetwijfeld een spannende ontwikkeling, maar de potentiële snelheidsverschillen tussen de modellen en de mogelijke gebrek aan snelle kabels kunnen voor enige verwarring zorgen. Desalniettemin zal, met de juiste apparatuur, de overstap naar USB-C de gegevensoverdracht tussen uw iPhone en andere apparaten aanzienlijk versnellen. Kijk dus uit naar september, wanneer Apple naar verwachting de nieuwe modellen zal onthullen.

  Voor meer informatie

  U kunt het originele artikel hier lezen.

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0