• Nachricht schreiben
 • USB-C gegevensoverdrachtskabel voor de iPhone 15 Pro - Mogelijkheid vo - Apple Watch Armbands Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: USB-C gegevensoverdrachtskabel voor de iPhone 15 Pro - Mogelijkheid voor Thunderbolt of USB4-snelheden tot 40 Gbps

  USB-C gegevensoverdrachtskabel voor de iPhone 15 Pro - Mogelijkheid voor Thunderbolt of USB4-snelheden tot 40 Gbps-Apple Watch Armband günstig kaufen

  USB-C gegevensoverdrachtskabel voor de iPhone 15 Pro - Mogelijkheid voor Thunderbolt of USB4-snelheden tot 40 Gbps

  Samenvatting

  • Apple zou voor de iPhone 15 Pro-modellen een USB-C data-overdrachtskabel kunnen bieden die Thunderbolt- of USB4-snelheden tot 40 Gbps mogelijk maakt.
  • De kabel zou een lengte van 0,8 meter hebben en opladen tot 150W ondersteunen.
  • Er wordt veel gespeculeerd over de USB-C-poort van de iPhone 15-lijn, aangezien wordt aangenomen dat de meegeleverde kabels beperkt zijn tot een USB 2.0 data-overdrachtsnelheid van 480 MBps.

  USB-C data-overdrachtskabel voor de iPhone 15 Pro

  Het nieuwste detail, gedeeld op Twitter door de lek-site Kosutami, toont een USB-C data-overdrachtskabel voor de eerder genoemde iPhone 15 Pro-modellen. Deze optioneel verkrijgbare kabel ondersteunt Thunderbolt- of USB4-transmissiesnelheden tot wel 40 Gbps. Bovendien ondersteunt het opladen tot 150W - dat is 20W meer dan Apples huidige Thunderbolt 4 Pro kabel.

  Speculaties over de USB-C-poort

  De grote vraag is nu welke functies de USB-C-poort van de iPhone 15 zal hebben. Geruchten wijzen erop dat de kabels die geleverd worden met de iPhone 15-modellen slechts een USB 2.0 data-overdrachtsnelheid van 480 Mbps hebben, wat overeenkomt met dezelfde snelheid als de Lightning-poort. In tegenstelling daarmee zullen de iPhone 15 Pro-modellen waarschijnlijk worden geleverd met kabels die USB 3.2 of Thunderbolt 3-transmissiesnelheden ondersteunen. Dit gerucht wordt versterkt door de ontdekking van een "Thunderbolt/USB 4 retimer"-chip in sommige iPhone 15-modellen.

  Kortom

  Samenvattend zal de iPhone 15 Pro waarschijnlijk uitgerust worden met een USB-C data-overdrachtskabel die Thunderbolt- of USB 4-snelheden ondersteunt. Het is echter nog afwachten of deze snelheden volledig benut zullen kunnen worden. De snelheid van de USB-C-poort van de iPhone 15 is namelijk nog onbekend en hangt af van de integratie in het apparaat. Het blijft dus spannend. Het definitieve antwoord zullen we waarschijnlijk pas krijgen wanneer Apple de nieuwe modellen aankondigt.

  Voor meer informatie

  U kunt het originele artikel hier lezen.

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0