• Nachricht schreiben
 • Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Threads: Hoe de nieuwe webtoegang voor het sociale-medianetwerk werkt

  Threads: Hoe de nieuwe webtoegang voor het sociale-medianetwerk werkt-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Threads: Hoe de nieuwe webtoegang voor het sociale-medianetwerk werkt

  Samenvatting

  • Threads, de eigenaar van Meta en concurrent van Twitter, krijgt eindelijk de langverwachte webtoegangsfunctie. Het sociale netwerk Threads kan nu via elke webbrowser op zowel desktops als mobiele apparaten worden gebruikt.
  • Een gebrek aan webtoegang zou een van de redenen kunnen zijn waarom Threads gebruikers verliest, aangezien het in de week van de lancering meer dan 100 miljoen gebruikers had.
  • Ondanks het ontbreken van belangrijke functies zoals lijsten en directe berichten, behoudt Threads een sterke gebruikersbasis door integratie met Instagram.

  Threads: De toekomst van Social Media?

  Verwonderlijk nieuws voor alle social media liefhebbers! Threads - de concurrent van Twitter die in handen is van Meta - maakt een enorme sprong voorwaarts. Hoe kan dat? Wel, de langverwachte webtoegangsfunctie is eindelijk hier! Vanaf nu kun je Threads, dat sinds de lancering in juli alleen beschikbaar was via specifieke apps op mobiele apparaten, gebruiken via elke webbrowser op zowel desktops als mobiele apparaten. Dit plaatst Threads op gelijke voet met Twitter, wat absoluut een grote vooruitgang is.

  Webtoegang: Een echte gamechanger?

  Webtoegang voor Threads was tot dinsdag in de introductiefase, maar sinds vanochtend is het veel breder beschikbaar. Het gebrek aan webtoegang zou een reden kunnen zijn voor het verlies van gebruikers dat Threads heeft ervaren sinds zijn explosieve start met meer dan 100 miljoen gebruikers in de introductieweek. Het lijkt erop dat de introductie van webtoegang Threads enkele broodnodige gebruikscijfers kan teruggeven.

  Goed, maar niet perfect

  Ondanks deze vooruitgang mist Threads nog steeds belangrijke functies zoals lijsten en directe berichten. De app heeft een tijdlijn die alleen diegenen volgt die jij volgt, maar zonder deze belangrijke functies lijkt het nog een lange weg te zijn om volledig te concurreren met Twitter. Gelukkig is er ook een bemoedigend nieuwtje voor Threads - het integreert met Instagram. Dit stelt Threads in staat om een sterke gebruikersbasis te hebben voor zo'n nieuwe app.

  Kort samengevat

  Ondanks enkele beperkingen maakt Threads een grote stap vooruit met de introductie van webtoegang, hoewel het nog steeds enkele belangrijke functies mist. Het zal interessant zijn om te zien hoe Threads zich verder ontwikkelt en of het in staat is om op lange termijn te concurreren met Twitter. Het zijn interessante tijden voor social media gebruikers en we kunnen niet wachten om te zien wat er hierna gebeurt!

  Voor meer informatie

  Link naar het originele artikel

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0