Spigens nieuwe aanwinst: De ArcField Wireless Charger - Het 15W MagSafe-apparaat voor snelladen van iPhone 12 en AirPods Pro | Cult of Mac

Samenvatting

  • Spigen lanceert zijn eerste 15W MagSafe-apparaat, de ArcField Wireless Charger.
  • Deze oplader laadt snel iPhone 12 en nieuwere modellen op en is ook compatibel met de AirPods Pro.

Spigens Nieuwe Verovering: De ArcField Wireless Charger

Spigen, het bekende accessoirebedrijf, stapt in het domein van de 15-watt MagSafe-opladers met hun nieuwste toestel. De ArcField Wireless Charger tilt het draadloos opladen naar een hoger niveau. Volgens het bedrijf biedt de oplader een snelle oplaadtijd voor de iPhone 12 en nieuwere modellen.

Wat dit toestel interessant maakt, is niet alleen het vermogen om uw iPhone snel op te laden. Het toont ook zijn veelzijdigheid door tevens de AirPods Pro te kunnen bedienen. Zo zijn uw apparaten opgeladen en klaar voor gebruik wanneer u ze nodig heeft.

Maar wat nog indrukwekkender is, is de unieke en moderne esthetiek van de ArcField Wireless Charger. Het is slank, modern en zal ongetwijfeld een vleugje elegantie aan uw bureau toevoegen. Met zijn sterke prestaties en aantrekkelijk design past de Spigen oplader in elk modern technologielandschap.

Kortom

Spigens eerste 15W MagSafe apparaat, de ArcField Wireless Charger, is een grote sprong voorwaarts in de wereld van draadloze opladers. Met zijn vermogen om zowel de iPhone 12 en nieuwere modellen als de AirPods Pro snel op te laden, zet het een enorme indruk in de technologiewereld. Zijn aantrekkelijke design en krachtige prestaties maken het tot een onmisbare accessoire voor elke technologie-enthousiasteling.

Voor Meer Info

Als u geïnteresseerd bent in het volledige artikel, kunt u het hier bekijken: Cult of Mac