• Nachricht schreiben
 • Samsung introduceert zijn nieuwe ViewFinity S9 5K-monitor: gelijkeniss - Apple Watch Armbands Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Samsung introduceert zijn nieuwe ViewFinity S9 5K-monitor: gelijkenissen met Apple Studio Display, in hoogte verstelbare standaard en hoge prijs.

  Samsung introduceert zijn nieuwe ViewFinity S9 5K-monitor: gelijkenissen met Apple Studio Display, in hoogte verstelbare standaard en hoge prijs.-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Samsung introduceert zijn nieuwe ViewFinity S9 5K-monitor: gelijkenissen met Apple Studio Display, in hoogte verstelbare standaard en hoge prijs.

  Samsung presenteert de nieuwe ViewFinity S9 5K Monitor

  • Samsung heeft de nieuwe 5K monitor, de ViewFinity S9, geïntroduceerd, die sterk doet denken aan het Studio Display.
  • De monitor heeft een in hoogte verstelbare standaard, maar is ook qua prijs aan het Studio Display gebonden.

  Er is altijd iets gaande bij Samsung, en dit is geen uitzondering. De Zuid-Koreaanse technologiegigant heeft haar nieuwste monitor, de ViewFinity S9 5K, gepresenteerd. Op veel vlakken lijkt dit model veel op het Apple Studio Display. Maar de gelijkenissen stoppen niet enkel bij het uiterlijk, de prijs heeft ook een vergelijkbare klasse.

  Trots verstelbaar in hoogte

  Een groot pluspunt is dat de standaard van de ViewFinity S9 in hoogte verstelbaar is. Vaak moet je concessies doen wat betreft de plaatsing van monitoren, maar Samsung heeft dit probleem op een elegante manier opgelost. Niet alleen kan je de hoogte instellen, maar je kan ook de hoek van het scherm afstellen voor een optimale afstemming op je werkplek.

  Maar er is een addertje onder het gras...

  Toch is er ook minder goed nieuws. De prijs van de ViewFinity S9 bevindt zich namelijk op een soortgelijk niveau als de Apple Studio Display. Dit kan voor sommigen afschrikwekkend zijn, vooral als je de prijs van deze monitor vergelijkt met andere, minder bekende merken.

  Kort gezegd

  De lancering van de Samsung ViewFinity S9 5K is ongetwijfeld spannend nieuws voor technologieliefhebbers. De gelijkenissen met het Apple Studio Display en de in hoogte verstelbare standaard zijn interessante kenmerken, hoewel de prijs misschien niet voor iedereen aantrekkelijk is. Het blijft afwachten hoe de markt op dit nieuwe aanbod zal reageren.

  Voor meer informatie:

  Lees het volledige artikel hier op Cult of Mac.

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0