• Nachricht schreiben
 • Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Safari Technology Preview: Nieuwe functies, bug fixes en verbeterde privacy

  Safari Technology Preview: Nieuwe functies, bug fixes en verbeterde privacy-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Safari Technology Preview: Nieuwe functies, bug fixes en verbeterde privacy

  Samenvatting:

  • Apple introduceert een nieuwe update voor de Safari Technology Preview, met verbeterde functies en bugfixes die mogelijk geïntroduceerd worden in toekomstige releases van Safari.
  • Deze Preview-versie 177 biedt inhoud die in Safari 17 geïntroduceerd is naast macOS Sonoma, met onder andere profielen voor scheiding van browsergegevens, webapps en een verbeterde privé browsen-modus.
  • De update is compatibel met machines die macOS Ventura en macOS Sonoma draaien, de meest recente versie van macOS, en kan worden gedownload door iedereen die de browser heeft gedownload via het Software Update-mechanisme in de systeeminstellingen.

  Safari Technology Preview, vers van de pers

  De experimentele versie van de Safari-browser van Apple krijgt een nieuwe update. De Safari Technology Preview biedt een blik in de toekomst en test functies die mogelijk in de toekomstige Safari-versies zullen worden geïntroduceerd. Versie 177 bevat bugfixes en updates in verschillende gebieden, van Web Inspector, CSS, Rendering tot Popover, Media, JavaScript, Web API, Toegankelijkheid en Apple Pay.

  Een bijzondere treat van deze nieuwste update ligt aan de inhoudskant. Naar het voorbeeld van Safari 17 zijn deze nu ook beschikbaar in macOS Sonoma. Hiertoe behoren profielen voor het scheiden van browsergegevens zoals geschiedenis en favorieten, web-apps en een verbeterde privé browsen-modus. Daarnaast beschikt de Safari Technology Preview over zogenaamde "feature flags" en een nieuw vormgegeven Ontwikkelaars-menu. Ook de toevoegingen aan beeldcompressie zijn spannend: HEIC en JPEG XL worden nu ondersteund, een nieuw beeldformaat met een verbeterd compressiealgoritme voor betere beeldkwaliteit bij kleinere bestandsgroottes dan JPEG.

  De huidige Safari Technology Preview is compatibel met systemen die macOS Ventura en macOS Sonoma draaien, de nieuwste versie van macOS die Apple momenteel test.

  Kortgezegd

  De Safari Technology Preview toont aan waar de reis met Safari naar toe zou kunnen gaan. Met tal van verbeteringen en nieuwe functies is het meer dan alleen maar een blik in de toekomst. Bijzonder noemenswaardig zijn de verbeterde privacy bij het surfen, de innovatieve beeldcompressie en algemene prestatieverbeteringen. Voor ontwikkelaars en technofielen wordt het dus interessant om een eerste blik te werpen op de mogelijke ontwikkeling van de Safari-browser.

  Voor meer info:

  Hier ga je naar het originele artikel op MacRumors.com.

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0