Rocket Nano XTRM - De supersnelle 1TB SSD met Thunderbolt 3

Rocket Nano XTRM - De razendsnelle 1TB SSD

In het kort:

  • De Rocket Nano XTRM is een externe Solid State Drive (SSD) met een capaciteit van 1TB.
  • Met Thunderbolt 3 behaalt hij overdrachtssnelheden van maximaal 2700MBps.

De externe Solid State Drive (SSD) Rocket Nano XTRM is een waar snelheidsmonster. Met een capaciteit van 1TB en gebruik van Thunderbolt 3-technologie behaalt hij indrukwekkende overdrachtssnelheden van maximaal 2700MBps. Dat betekent dat je grote bestanden zoals video's of foto's in een oogwenk kunt overzetten.

De Rocket Nano XTRM is niet alleen razendsnel, maar ook compact en draagbaar. Met zijn compacte afmetingen past hij gemakkelijk in elke tas en is daardoor de perfecte metgezel voor onderweg. Of je nu je bestanden wilt beveiligen of grote hoeveelheden gegevens wilt overzetten, de Rocket Nano XTRM is zeker een betrouwbare partner.

De Thunderbolt 3-verbinding zorgt niet alleen voor ongelooflijke snelheden, maar biedt ook de mogelijkheid om de schijf direct aan te sluiten op een MacBook Pro of andere Thunderbolt 3-compatibele computer, zonder extra adapters of kabels nodig te hebben.

Met de Rocket Nano XTRM kun je eindelijk het maximale uit je workflow halen. Geen lange wachttijden meer wanneer je grote bestanden wilt overzetten of bewerken. Met deze supersnelle SSD behoor je tot de koplopers op het gebied van gegevensoverdrachtssnelheid.

Voor meer informatie:

Bekijk het originele artikel op Cult of Mac.

In het kort:

De Rocket Nano XTRM is een krachtige 1TB SSD met Thunderbolt 3-technologie, wat overdrachtssnelheden van maximaal 2700MBps mogelijk maakt. Met zijn compacte formaat en hoge mobiliteit is hij de ideale metgezel voor onderweg.