• Nachricht schreiben
 • Relay FM: Steun het kinderonderzoekziekenhuis - Inzamelingsactie en be - Apple Watch Armbands Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Relay FM: Steun het kinderonderzoekziekenhuis - Inzamelingsactie en beloningen

  Relay FM: Steun het kinderonderzoekziekenhuis - Inzamelingsactie en beloningen-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Relay FM: Steun het kinderonderzoekziekenhuis - Inzamelingsactie en beloningen

  Overzicht

  • In het teken van de kinderkankermaand september heeft het bekende podcastnetwerk Relay FM zijn jaarlijkse fondsenwervingsactie voor het St. Jude kinderonderzoekziekenhuis in Memphis, Tennessee, gelanceerd.
  • Sinds 2019 heeft de Relay FM-community meer dan 2,2 miljoen dollar ingezameld voor het ziekenhuis.
  • Donaties kunnen worden gedaan via de Relay FM-website voor St. Jude, met beloningen zoals Relay FM-stickers, exclusieve achtergronden en een macOS-screensaver die beschikbaar zijn bij bepaalde dollartegoeden.

  Relay FM: Het podcastnetwerk dat de wereld verandert

  September is een cruciale maand in de wereld van kinderkankeronderzoek. Het prestigieuze podcastnetwerk Relay FM heeft zijn jaarlijkse inzamelingscampagne ten behoeve van het St. Jude kinderonderzoekziekenhuis, gevestigd in Memphis, Tennessee, afgetrapt. Dit zinvolle initiatief bestaat sinds 2019 en heeft sindsdien een indrukwekkende 2,2 miljoen dollar voor het ziekenhuis opgehaald.

  De missie van het St. Jude Children's Research ziekenhuis

  Achter elk geweldig project zou een bijzonder motiverende missie moeten staan. Dat is precies het geval bij het St. Jude Children's Research Hospital. Hun voortdurend nagestreefde doel is het ontwikkelen van genezingsmethodes en preventieve benaderingen voor catastrofale pediatrische ziektes door onderzoek en behandeling. In lijn met de visie van oprichter Danny Thomas, wordt geen enkel kind de behandeling geweigerd op basis van ras, religie of de financiële mogelijkheden van het gezin.

  De rol van Relay FM

  Relay FM heeft verschillende Apple-gerelateerde podcasts, zoals bijvoorbeeld "Connected", dat wordt gepresenteerd door Stephen Hackett, Myke Hurley en Federico Viticci. Aangezien de zoon van Hackett als baby behandeld werd in St. Jude, ligt dit initiatief hem bijzonder na aan het hart.

  Doneren en beloningen

  Doe met ons mee aan deze nobele oorzaak en draag bij via de Relay FM website voor St. Jude. In ruil hiervoor maak je kans op nuttige en aantrekkelijke beloningen zoals Relay FM-stickers, exclusieve achtergrondbeelden en een macOS-beeldschermbeveiliger voor bepaalde donatiebedragen. De website biedt ook verschillende mogelijkheden om betrokken te raken, bijvoorbeeld door het starten van je eigen campagne.

  In het kort

  Het bestrijden van kinderkanker is een cruciale stap op weg naar een betere, gezondere toekomst voor onze kinderen. Relay FM maakt het zijn missie om het St. Jude kinderonderzoekziekenhuis te ondersteunen via zijn jaarlijkse fondsenwerving. Zo krijg je de kans om een integraal onderdeel te worden van deze opmerkelijke inspanningen. Laten we samen het verschil maken!

  Voor meer info

  Het oorspronkelijke artikel vind je hier.

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0