Opera voor iOS: AI-chatbot "Aria" biedt gepersonaliseerde browse-ervaring

Nieuws van Opera: Kunstmatige intelligentie ontmoet iOS

  • Opera heeft zijn browser voor iOS geüpdatet en de AI-chatbot "Aria" toegevoegd
  • Met de introductie van Aria zijn nu alle Opera-platforms voorzien van AI-chatbot-functionaliteit

Opera, de populaire browser, heeft onlangs een upgrade uitgebracht voor zijn iOS-browser. Met de nieuwste versie is de AI-chatbot "Aria" geïntroduceerd. Hiermee hebben alle Opera-platforms nu AI-chatbot-functionaliteit. Of het nu op desktop, Android of iOS is - Opera-gebruikers kunnen nu gebruikmaken van kunstmatige intelligentie om hun browse-ervaring te verbeteren.

Aria is in staat om gebruikers gepersonaliseerde inhoud aan te bieden op basis van hun browse-gewoonten. Ze kan aanbevelingen doen voor interessante artikelen of websites en zelfs vragen beantwoorden over specifieke onderwerpen. Aria kan ook actueel nieuws en weersinformatie leveren.

Met behulp van AI- en chatbot-technologie biedt Opera zijn gebruikers een intuïtieve en op maat gemaakte ervaring. Of je nu informatie zoekt, nieuws leest of gewoon op internet surft - Aria staat altijd klaar om te helpen wanneer dat nodig is.

Met de introductie van Aria voor iOS maakt Opera het aanbod compleet, dat al op andere platforms beschikbaar was. Opera hecht er veel waarde aan dat gebruikers op alle apparaten een uniforme en naadloze browse-ervaring hebben.

Kortom

Met de introductie van Aria voor de iOS-browser heeft Opera zijn AI-chatbot-functionaliteiten op alle platforms samengevoegd. Opera-gebruikers kunnen nu gepersonaliseerde inhoud en ondersteuning van kunstmatige intelligentie ontvangen. Het is weer een stap van Opera om zijn gebruikers een intuïtieve en op maat gemaakte browse-ervaring te bieden.

Voor meer informatie: https://www.cultofmac.com/827476/opera-for-ios-adds-ai-browsing/