• Nachricht schreiben
 • Nieuwe functies van iOS 17 voor foto- en camera-apps: huisdierherkenni - Apple Watch Armbands Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Nieuwe functies van iOS 17 voor foto- en camera-apps: huisdierherkenning, uitgebreide visuele zoekfunctie en eenvoudige bijsnijding

  Nieuwe functies van iOS 17 voor foto- en camera-apps: huisdierherkenning, uitgebreide visuele zoekfunctie en eenvoudige bijsnijding-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Nieuwe functies van iOS 17 voor foto- en camera-apps: huisdierherkenning, uitgebreide visuele zoekfunctie en eenvoudige bijsnijding

  Samenvatting

  • Apple iOS 17 heeft meerdere nieuwe functies geïntroduceerd voor de Foto- en Camera-apps, waaronder huisdierherkenning, uitgebreid visueel zoeken, één-tik-bijsnijden en meer.
  • De verbeterde visuele zoekfunctie kan een scala aan symbolen en afbeeldingen identificeren en er is de mogelijkheid om stilstaande beelden uit video's voor de zoekopdracht te gebruiken.
  • Door een nieuwe interface is de bediening van de app gebruiksvriendelijker en intuïtiever geworden.

  Nieuwe functies van iOS 17 voor Foto- en Camera-apps

  Apple introduceert voortdurend indrukwekkende functies en verbeteringen in zijn updates, en iOS 17 is geen uitzondering. Een van de meest opmerkelijke verbeteringen in deze versie zijn de nieuwe functies voor de Foto- en Camera-apps. Sterker nog, Apple heeft zelfs een huisdierherkenning in de update geïntegreerd, zodat je harige vrienden nu automatisch in albums kunnen worden gesorteerd die voorheen alleen voor mensen waren bedoeld.

  Huisdierherkenning

  De Foto-app herkent nu specifieke dieren, zodat je je huisdieren automatisch in albums kunt sorteren. Daarom is het mensenalbum hernoemd naar "Mensen & Huisdieren". De huisdierherkenningsfunctie werkt bij katten en honden, en Apple zegt dat ook de mensenherkenning is verbeterd.

  Verbeterd visueel zoeken

  Apple heeft ook het visuele zoeken sterk verbeterd. Bij foto's van voedsel zal de iPhone identificeren wat er op de foto staat en recepten van het web presenteren. Een hele reeks symbolen kan nu herkend worden, van verkeersborden tot symbolen op kledingstukken. En het beste deel? Deze functie is ook beschikbaar in video's. Je kunt elke video op elk beeld pauzeren en op de info-knop tikken om erachter te komen wat er in de video te zien is.

  Makkelijk bijsnijden

  Als je inzoomt op een foto in de Foto-app, kun je op de "bijsnijden"-knop tikken om de foto bij te snijden zonder dat je de foto-editinterface hoeft te openen. Een welkome verbetering voor iedereen die snel hun foto's wil aanpassen.

  Kortom

  Het is duidelijk dat Apple met iOS 17 zijn inspanningen voortzet om de gebruikerservaring steeds verder te verbeteren. Van huisdierherkenning tot uitgebreid visueel zoeken, Apple weet precies hoe het de behoeften van de gebruikers kan herkennen en invullen. En dat is precies waarom zoveel mensen over de hele wereld graag Apple-producten gebruiken. Laten we afwachten wat de volgende update zal brengen!

  Voor meer info

  Hier is de Originele artikel.

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0