• Nachricht schreiben
 • Nieuw iPhone 15-model ontdekt vóór de officiële aankondiging: Wat bete - Apple Watch Armbands Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Nieuw iPhone 15-model ontdekt vóór de officiële aankondiging: Wat betekenen de modelnummers?

  Nieuw iPhone 15-model ontdekt vóór de officiële aankondiging: Wat betekenen de modelnummers?-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Nieuw iPhone 15-model ontdekt vóór de officiële aankondiging: Wat betekenen de modelnummers?

  Samenvatting

  • Een tweede toestel, vermoedelijk uit het iPhone 15 model, is slechts een paar weken voor de officiële aankondiging opgedoken in de Indiase regelgevingsdatabase.
  • De lijst van het Bureau of Indian Standards (BIS) toont een Apple-smartphone met het modelnummer "A3090".
  • Nieuwe Apple-apparaten die in wereldwijde regelgevingsdatabases worden ontdekt, wijzen vaak op een naderende lancering.

  Nieuwe sighting voorafgaand aan de iPhone-aankondiging

  Het Indiase regelgevende orgaan blijkt een goudmijn te zijn voor Apple-insiders. Slechts een paar weken voor de verwachte officiële introductie van de iPhone 15 is er een extra apparaat gevonden in de database. Zou het mogelijk kunnen zijn dat dit een model is uit de nieuwste iPhone-serie?

  De geheimen van modelnummers ontcijferd

  De lijst van het Bureau of Indian Standards (BIS) toont een Apple-smartphone met het mysterieuze modelnummer "A3090". Vorige week zorgde een Apple-apparaat met het modelnummer "A3094" al voor speculaties toen dit opdook in de BIS-database. De iPhone 14 heeft de modelnummers A2649, A2881, A2884, A2883 en A2882. Er is nog geen apparaat met de modelnummers A3090 en A3094 en aangezien het modelnummer van iPhones over het algemeen stijgt met elke generatie, mogen we vermoeden dat we hier de eerste tekenen van de aankomende serie iPhone 15 zien.

  Om de spanning iets verder op te voeren, werd al in augustus 2022, slechts een paar weken voor de aankondiging van de iPhone 14-serie, het spoor van één enkel iPhone 14-model gevonden in de BIS-database. Het modelnummer A2882 behoorde tot de standaard iPhone 14, die werd geproduceerd "voor andere landen en regio's".

  Verwachte introductie

  Het wordt vermoed dat nieuw ontdekte Apple-apparaten in wereldwijde regelgevingsdatabases vaak wijzen op een aanstaande marktintroductie. Volgens rapporten van Bloomberg's Mark Gurman plant Apple de iPhone 15-serie aan te kondigen op een evenement op dinsdag 12 september.

  In het kort

  De anticipatie voor de iPhone 15 is aan het opbouwen. Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van Apple, creëren de nieuwe vondsten in de BIS-database veel speculatie. We wachten af of de ontdekte apparaten daadwerkelijk modellen zijn uit de aankomende iPhone 15-serie. Tot dan houden we onze ogen en oren open en kijken we uit naar meer spannende ontdekkingen.

  Voor meer informatie

  Zie het originele artikel op MacRumors.com

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0