• Nachricht schreiben
 • iPhone 15 Pro-verpakking: Een eerste blik? Het geruchtencircuit borrel - Apple Watch Armbands Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: iPhone 15 Pro-verpakking: Een eerste blik? Het geruchtencircuit borrelt voor de aankondiging van de iPhone 15-serie op 12 september!

  iPhone 15 Pro-verpakking: Een eerste blik? Het geruchtencircuit borrelt voor de aankondiging van de iPhone 15-serie op 12 september!-Apple Watch Armband günstig kaufen

  iPhone 15 Pro-verpakking: Een eerste blik? Het geruchtencircuit borrelt voor de aankondiging van de iPhone 15-serie op 12 september!

  Samenvatting

  • Een concept-rendering van de iPhone 15 Pro-verpakking is gedeeld op het internet, gebaseerd op de originele verkoopdoos.
  • Apple wisselt jaarlijks de afbeeldingen op zijn Pro-verpakking, met het ene jaar een beeld van het scherm van het apparaat en het volgende jaar de achterkant van de iPhone.
  • Apple zal naar verwachting de nieuwe iPhone 15-serie aankondigen tijdens een evenement op dinsdag 12 september.

  iPhone 15 Pro-verpakking: Een eerste blik?

  Zal de postbode binnenkort een nieuw pakketje van Apple bezorgen? Verwoede Apple-fans zouden waarschijnlijk volmondig 'ja' zeggen, want de verwachtingen voor de nieuwe iPhone 15 Pro zijn hooggespannen.

  In een online teaser werd onlangs een conceptafbeelding gepubliceerd dat zou gebaseerd zijn op de verpakking van de aankomende iPhone 15 Pro. De rendering, die werd gedeeld door @chandlerbongzz op X (nu Twitter), toont een vertrouwde witte doos met een vooraanzicht van de iPhone 15 Pro of de iPhone 15 Pro Max. Een 'S'-curve is zichtbaar op een verder zwart scherm - een vleugje mysterie, toch?

  Het raadsel van de Pro-verpakking

  Sinds de lancering van de iPhone XS, wisselt Apple jaarlijks de graphics op de bovenkant van zijn Pro-verpakking: het ene jaar toont het het scherm van het apparaat, het andere jaar de achterkant van de iPhone. Volgens dit ritme zou de achterkant van de iPhone 15 Pro dit jaar op de verpakking moeten staan. Als de rendering correct is, zou Apple echter een patroon hebben doorbroken dat het al een half decennium handhaaft.

  Insiders betwijfelen echter de geloofwaardigheid van deze voorstelling. Er wordt geargumenteerd dat Apple de geruchten over dunnere randen van zijn Pro-apparaten zeker zou benadrukken met een krachtiger beeld, in plaats van de randen van het scherm te verbergen met een grotendeels zwarte achtergrondafbeelding.

  De waarheid zal binnenkort onthuld worden

  Met de nodige terughoudendheid delen we dan ook deze afbeelding. We hoeven niet lang te wachten op een definitief antwoord: Apple zal naar verwachting de nieuwe iPhone 15-serie aankondigen tijdens een evenement op dinsdag 12 september. Met een beetje geluk starten de voorbestellingen dan op vrijdag 15 september, gevolgd door de lancering op vrijdag 22 september.

  Kortom

  De anticipatie op de nieuwe iPhone 15 Pro is groot en de speculaties over de vormgeving van de verpakking voegen extra opwinding toe aan de atmosfeer. Maar zoals altijd geldt: "Haastige spoed is zelden goed". Het blijft dus afwachten wat Apple dit jaar echt voor ons in petto heeft. De onduidelijkheden rond de verpakking zijn spannende details voor de fanbase, maar ze komen niet in de buurt van de vraag welke technologische innovaties de iPhone 15 Pro ons zal brengen. Eén ding is zeker: het blijft boeiend in de Apple-universum. Zien we elkaar op 12 september?

  Voor meer informatie

  Lees het volledige artikel op MacRumors.com

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0