• Nachricht schreiben
 • HomePod mini 2: Alles wat we tot nu toe weten | MacRumors.com - Apple Watch Armbands Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: HomePod mini 2: Alles wat we tot nu toe weten | MacRumors.com

  HomePod mini 2: Alles wat we tot nu toe weten | MacRumors.com

  HomePod mini 2: Alles wat we tot nu toe weten | MacRumors.com

  HomePod mini 2: Alles wat we tot nu toe weten

  Belangrijkste punten in het kort:

  • De HomePod mini werd in oktober 2020 aangekondigd.
  • Er gaan geruchten over een tweede generatie van de HomePod mini.
  • Mogelijke verbeteringen kunnen een betere geluidskwaliteit, snellere reactietijden en nieuwe kleuropties omvatten.

  De HomePod mini van Apple wordt in oktober drie jaar oud, wat de vraag oproept over wat het bedrijf in de toekomst gepland heeft voor zijn betaalbare smart speaker. Hier is alles wat we tot nu toe weten op basis van geruchten en andere aankondigingen van Apple.

  De HomePod mini werd in oktober 2020 aangekondigd tijdens Apples iPhone 12-evenement. Minder dan een half jaar later stopte Apple met de originele HomePod en liet alleen de HomePod mini als enige smart speaker van het bedrijf over. Pas dit jaar bracht Apple de originele HomePod weer terug.

  De heringevoerde HomePod biedt veel functies die voorheen alleen beschikbaar waren op de HomePod mini, waaronder een Apple Watch S-chip, een U1 Ultra-Wideband-chip, Thread-ondersteuning, een temperatuur- en vochtigheidssensor, en een groter verlicht aanraakoppervlak dat rand tot rand oplicht.

  Mark Gurman van Bloomberg meldde al in augustus 2022 dat Apple werkt aan een tweede generatie van de HomePod mini. Gurman heeft sindsdien zijn twijfels geuit over wat een nieuwe HomePod mini nog zou kunnen bieden, omdat "de nieuwste HomePod geen wezenlijke nieuwe functies biedt die niet al in het $99-model zijn inbegrepen".

  In februari meldde Apple-analist Ming-Chi Kuo dat Apple in de tweede helft van 2024 zal beginnen met de massale levering van de tweede generatie HomePod mini.

  De tweede generatie HomePod mini zou mogelijk een lager vertragingshandoff-ervaring, verbeterde geluidskwaliteit en microfoons, en de S7, S8, S9, of S10 chip kunnen introduceren. Veel Siri-commando's worden lokaal verwerkt, dus responsiviteit kan profiteren van een verbeterde chip. Een nieuwe HomePod mini kan ook specificaties zoals Wi-Fi 6E ondersteuning krijgen.

  De huidige HomePod mini bevat de S5 chip uit de Apple Watch Series 5 en de eerste generatie Apple Watch SE. Naar verwachting zal eind 2024 de introductie plaatsvinden van de Apple Watch Series 10 en de S10 chip, waardoor dit de meest geavanceerde chip is die Apple aan het apparaat kan geven.

  De HomePod 2023 bevat de S7 chip, dezelfde chip die wordt gebruikt in de Apple Watch Series 7 van 2021. Ondanks de introductie van de S8 chip eind 2022 in de Apple Watch Series 8, de Apple Watch Ultra, en de tweede generatie Apple Watch SE, koos Apple voor de S7 chip. Dit suggereert dat Apple niet zeker is of het de nieuwste S-chip in de tweede generatie van de HomePod mini zal gebruiken.

  De chips S6, S7 en S8 zijn in wezen allemaal hetzelfde en zijn gebaseerd op de A13 Bionic chip. Daarentegen zal de S9 chip naar verwachting gebaseerd zijn op de A15 Bionic chip, wat resulteert in aanzienlijke prestatie- en efficiëntieverbeteringen. De S6, S7 of S8 chip zou een opmerkelijke upgrade zijn voor de HomePod mini, maar de S9 of S10 chip zou nog grotere verbeteringen kunnen bieden.

  Het is ook zeer waarschijnlijk dat een nieuwe HomePod mini verkrijgbaar zal zijn in een vernieuwd assortiment kleuropties. Het huidige apparaat is verkrijgbaar in Space Gray, Blauw, Geel, Wit en Oranje. Met de teruggekeerde HomePod heeft Apple Space Gray vervangen door Midnight, dus een soortgelijke verandering is waarschijnlijk bij de HomePod mini.

  Het is ook mogelijk dat Apple wacht tot de derde generatie van de originele HomePod wordt geïntroduceerd voordat ze een nieuwe HomePod mini uitbrengen, vooral als deze nieuwe functies bevat. Volgens Ming-Chi Kuo werkt Apple aan een bijgewerkte versie van de HomePod met een 7-inch scherm. De HomePod met 7-inch scherm zal naar verwachting pas volgend jaar op de markt komen.

  Kort samengevat

  Volgens geruchten is Apple van plan om de tweede generatie van de HomePod mini uit te brengen. Mogelijke verbeteringen kunnen een betere geluidskwaliteit, snellere reactietijden en nieuwe kleuropties omvatten. Het is afwachten of en wanneer Apple officiële informatie over de HomePod mini 2 zal vrijgeven. Voor meer informatie lees het artikel op MacRumors.com.

  Voor meer informatie: https://www.macrumors.com/2023/07/21/homepod-mini-2-everything-we-know/

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0