• Nachricht schreiben
 • Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Het Sticker-functie van Apple: Foto's omzetten in gepersonaliseerde stickers en gebruiken in berichten

  Het Sticker-functie van Apple: Foto's omzetten in gepersonaliseerde stickers en gebruiken in berichten-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Het Sticker-functie van Apple: Foto's omzetten in gepersonaliseerde stickers en gebruiken in berichten

  Samenvatting

  • Apple heeft in iOS 17 een "Verwijder onderwerp van achtergrond"-optie geïntroduceerd, waarmee gebruikers stickers van hun eigen foto's kunnen maken.
  • Deze functie maakt het mogelijk voor gebruikers om het onderwerp van een afbeelding te isoleren van de achtergrond en het als sticker in berichten te gebruiken.
  • Er zijn verschillende effecten beschikbaar om de digitale stickers er realistischer uit te laten zien, waaronder witte contour, stripboekachtige schaduw, opgeblazen 3D-look en glinsterende holografische afwerking.

  Het Sticker-functie van Apple

  Foto's zijn een belangrijk onderdeel van onze communicatie en verbeteren vaak de manier waarop we verhalen vertellen. Nu heeft Apple met iOS 17 een nieuwe functie geïntroduceerd die ons nog creatiever met foto's laat omgaan.

  In iOS 16 heeft Apple zijn visuele opzoekcapaciteit voor foto's verbeterd door het mogelijk te maken het onderwerp van een afbeelding van zijn achtergrond te isoleren. Hierdoor kon je het kopiëren naar het klembord of delen in een andere app. Maar met iOS 17 heeft Apple dit proces verder geoptimaliseerd door gebruikers toe te staan geïsoleerde foto-onderwerpen te exporteren als stickers die ze in berichten kunnen gebruiken. En als het onderwerp in een Live-foto zit, wordt de sticker zelfs geanimeerd.

  Het maken van foto-stickers gemakkelijk gemaakt

  Het maken van fotostickers in iOS 17 is opvallend eenvoudig en snel voltooid. Je hoeft slechts de Foto's-app te starten, een foto met een goed gedefinieerd onderwerp uit de bibliotheek te kiezen, op het onderwerp te drukken en vast te houden tot het golven weergeeft en er een witte halo rond de omtrek stroomt. Daarna verschijnt er een pop-upmenu waarin je "Voeg Sticker toe" kiest. Om het uiterlijk van de sticker te veranderen, tik je op "Voeg Effect toe" en er worden verschillende opties weergegeven, waaronder "Origineel", "Omtrek", "Strip", "Puffy" en "Glans". Met een klik op "Gedaan" is de persoonlijke sticker klaar en staat deze in jouw persoonlijke stickerverzameling in Berichten.

  Kortom

  Met de nieuwe functies in iOS 17 kunnen we op een geheel nieuwe en creatieve manier met foto's omgaan. Ze bieden de mogelijkheid om individueel ontworpen stickers in berichten te gebruiken die zijn gemaakt van eigen foto's. Vooral spannend is de mogelijkheid om onderwerpen van afbeeldingen te isoleren en verschillende effecten toe te voegen om ze er realistischer en professioneler uit te laten zien. Het is afwachten hoe gebruikers deze nieuwe mogelijkheden zullen benutten en welke creatieve mogelijkheden hierdoor ontsloten worden.

  Voor meer info

  Klik hier voor het originele artikel

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0