• Nachricht schreiben
 • Het iPhone 15 Pro vergeleken met het iPhone 14 Pro: Meer dan 20 upgrad - Apple Watch Armbands Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Het iPhone 15 Pro vergeleken met het iPhone 14 Pro: Meer dan 20 upgrades & veranderingen

  Het iPhone 15 Pro vergeleken met het iPhone 14 Pro: Meer dan 20 upgrades & veranderingen-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Het iPhone 15 Pro vergeleken met het iPhone 14 Pro: Meer dan 20 upgrades & veranderingen

  Samenvatting

  • De twee modellen, de Apple iPhone 15 Pro en de iPhone 15 Pro Max, zullen meer dan 20 upgrades en veranderingen bevatten, waaronder een nieuwe, lichtgewicht titanium behuizing, een efficiëntere LiDAR-scanner en uitgebreidere opslagopties tot 2 TB.
  • De iPhone 15 Pro zal beschikken over een USB-C-aansluiting, een periscoop-telefotocamera (alleen bij de iPhone 15 Pro Max), een krachtigere A17 Bionic-chip en ondersteuning voor Qi2 draadloos opladen.
  • De presentatie van de nieuwe iPhone-modellen wordt verwacht tijdens een evenement van Apple, dat naar verwachting op dinsdag 12 september zal plaatsvinden.

  iPhone 14 Pro versus iPhone 15 Pro: Meer dan 20 upgrades & veranderingen

  Wie had dat gedacht? De Apple iPhone 15 Pro en de iPhone 15 Pro Max zullen naar verwachting in minder dan een maand worden aangekondigd met meer dan 20 upgrades en veranderingen die het vorig jaar geïntroduceerde iPhone 14 Pro-model zouden moeten overtreffen.

  Na meer dan een jaar van geruchten over de komende toestellen, hebben we alle belangrijke verschillen verzameld, zoals verwacht door betrouwbare bronnen zoals Bloomberg's Mark Gurman, DSCC's Ross Young, Apple-analist Ming-Chi Kuo en anderen. Veel van deze bevindingen zijn bevestigd, terwijl sommige alleen zijn gerapporteerd in geïsoleerde berichten. Hoe dan ook, MacRumors denkt dat de volgende tabel een geloofwaardig overzicht zou kunnen bieden van het ‌iPhone 15 Pro‌ vergeleken met het ‌iPhone 14 Pro‌.

  Een unieke functie van het nieuwe model is de verandering van de behuizing van chirurgisch roestvrij staal naar een lichtgewicht, licht gebogen titanium frame. Bovendien wordt de displayrand verkleind en wordt er een actieknop toegevoegd in plaats van de bekende geluid-uit-schakelaar.

  Een ander hoogtepunt is de introductie van de USB-C-interface die datasnelheden van 20 Gb/s tot 40 Gb/s kan ondersteunen. Hiermee wordt de Lightning-connector verleden tijd.

  Een van de meest verbeteringen op het gebied van fotografie is de periscoop-telefotocamera van de iPhone 15 Pro Max, die tot 6x optische zoom mogelijk maakt. Naast dit is er een efficiëntere LiDAR-scanner en een A17 Bionic-chip, die gebaseerd is op een 3-nm-proces.

  Ook op het gebied van opslagopties zijn er nieuwe dingen te melden. De nieuwe modellen zijn beschikbaar in varianten van 256GB, 512GB, 1TB en zelfs 2TB. De beschikbare kleuren gaan verder dan zilver, goud, space-zwart en omvatten nu ook donkerblauw en potentieel donkerrood.

  Kortom

  De nieuwe iPhone 15 Pro-modellen zijn grote stappen vooruit op het gebied van design, connectoren, fotografie en prestaties. De komende weken zullen uitwijzen of deze veranderingen en upgrades aan de verwachtingen van fans wereldwijd voldoen. Het zal ook interessant zijn om te zien hoe de concurrentie reageert op deze uitdaging.

  Voor meer informatie

  Bezoek het originele artikel hier.

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0