• Nachricht schreiben
 • Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Het grote Apple-evenement: Verwachte nieuwe modellen van de iPhone 15 en Apple Watch Series 9

  Het grote Apple-evenement: Verwachte nieuwe modellen van de iPhone 15 en Apple Watch Series 9-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Het grote Apple-evenement: Verwachte nieuwe modellen van de iPhone 15 en Apple Watch Series 9

  Samenvatting

  • Apple heeft aangekondigd op dinsdag 12 september een speciaal evenement te houden, waarbij verwacht wordt dat de nieuwe iPhone 15-modellen worden onthuld.
  • Verwacht wordt dat de Pro-modellen extra functies en een te verwachten prijsstijging voor de apparaten zullen krijgen.
  • Afgezien van de nieuwe iPhones wordt ook de komst van de Apple Watch Serie 9 en een nieuwe versie van de Apple Watch Ultra verwacht.

  Het grote Apple event

  Als een lopend vuurtje verspreidt het nieuws zich: Apple plant een speciaal evenement op 12 september om 10:00 uur Pacific Time. Fans en media zullen gespannen kijken naar de Apple Park Campus in Cupertino, Californië, waar het evenement, net als vorig jaar, zal plaatsvinden.

  Hoewel het evenement naar verwachting zal worden opgenomen, heeft Apple mediavertegenwoordigers uitgenodigd om de presentatie persoonlijk bij te wonen en waarschijnlijk na de onthulling van de nieuwe apparaten even met de handen aan te mogen zitten.

  Nieuwe iPhones op de agenda

  Het jaarlijkse september-evenement van Apple draait traditioneel om de iPhone. Dit jaar verwachten we de 6,1-inch iPhone 15, de 6,7-inch iPhone 15 Plus, de 6,1-inch iPhone 15 Pro en de 6,7-inch iPhone 15 Pro Max. Verwacht wordt dat alle modellen zullen worden uitgerust met de Dynamic Island, een bijgewerkte 5G-chip van Qualcomm en, opvallend, een USB-C-aansluiting in plaats van een Lightning-aansluiting.

  Pro-modellen met extra functies

  De iPhone 15 Pro-modellen zullen scoren met extra feature-updates die niet beschikbaar zullen zijn voor de standaard iPhone 15-modellen. Een kleine herontwikkeling met smallere randen en lichte wijzigingen in de rondingen van de hoeken staat ook op de lijst. Het is ook de verwachting dat de iPhone 15 Pro-modellen een titanium frame zullen hebben, in plaats van een stalen frame.

  Interessant is ook dat Apples eerste 3-nanometer chip, de A17, waarschijnlijk in de iPhone 15 Pro en Pro Max modellen zal worden gebruikt en dat het gerucht gaat dat er een actieknop zal zijn in plaats van een mute-knop. Deze actieknop zou, net als de actieknop van de Apple Watch Ultra, kunnen worden aangepast.

  Upgrade van de camera en mogelijke prijsverhogingen

  Beide Pro-modellen krijgen camera-upgrades, waarschijnlijk komt er bij de iPhone 15 Pro Max een periscoop-zoomlens die een 5- of 6-voudige optische vergroting mogelijk maakt, vergeleken met de 3-voudige vergroting van de vorige modellen. Vanwege de nieuwe functies en de verbeterde 3-nanometer chip, kunnen de basisprijzen voor deze apparaten stijgen. De iPhone 15 Pro zou kunnen beginnen bij €1.099 en de iPhone 15 Pro Max zou kunnen beginnen bij €1.199.

  Nieuwe versie van de Apple Watch verwacht

  Naast de nieuwe iPhone 15-modellen verwachten we ook de introductie van de Apple Watch Serie 9 en een nieuwe versie van de Apple Watch Ultra.

  Kort samengevat

  Er staan spannende tijden te wachten - en we kunnen nauwelijks wachten om te zien wat Apple dit keer voor ons in petto heeft. Van meerdere iPhone 15-modellen tot een mogelijke prijsstijging tot een nieuwe Apple Watch, er valt veel nieuws te verwachten. Dus, markeer 12 september in je agenda en blijf op de hoogte!

  Voor meer informatie

  Zie het originele artikel hier.

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0