• Nachricht schreiben
 • Haptic Touch sneller maken in iOS 17: Een benadering van 3D Touch - Apple Watch Armbands Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Haptic Touch sneller maken in iOS 17: Een benadering van 3D Touch

  Haptic Touch sneller maken in iOS 17: Een benadering van 3D Touch-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Haptic Touch sneller maken in iOS 17: Een benadering van 3D Touch

  Samenvatting

  • Apple heeft, in iOS 17, die momenteel nog in de Bèta-fase verkeert, een toegankelijkheidsinstelling toegevoegd die de tactiele feedback sneller activeert dan in eerdere versies van zijn mobiele besturingssysteem.
  • 3D Touch, een interactieve tactiele functie, werd in 2015 geïntroduceerd met de iPhone 6s en werd in 2018 stopgezet, in plaats daarvan werd Haptic Touch geïntroduceerd, met minder functionaliteit.
  • Met iOS 17 is het nu mogelijk om Haptic Touch in te stellen op een "snelle" optie, waardoor tactiele menu's sneller verschijnen, waardoor de Haptic Touch-interacties dichter bij de 3D Touch-interacties komen.

  (3D?) Tegenslag voor Haptic Touch

  Je kunt het bijna horen, de luide zucht van opluchting van de trouwe 3D Touch-aanhangers. Met de komst van iOS 17 heeft Apple iets toegevoegd dat veel gebruikers reikhalzend naar uitkeken - een snellere activering van 'Haptic Touch'. Sommigen vonden Haptic Touch te traag in vergelijking met zijn voorganger, 3D Touch, dat twee drukniveaus bood voor verschillende interacties, afhankelijk van hoe hard je drukte. Nu lijkt Apple te hebben geluisterd naar deze wens.

  Brug slaan tussen 3D Touch en Haptic Touch

  Met de 'Fast'-optie voor Haptic Touch in iOS 17, komen de interacties dichter bij die van 3D Touch. De tactiele menu's verschijnen merkbaar sneller wanneer een icoon of een on-screen element lang ingedrukt wordt. De instelling is eenvoudig te vinden via de instellingen-app, onder Toegankelijkheid en vervolgens Touch.

  Licht en schaduw bij Apple

  Terwijl sommige gebruikers blij zijn met deze ontwikkeling, blijft de vraag waarom Apple 3D Touch überhaupt heeft geëlimineerd. Sommige argumenteren dat het leed aan gebrek aan ontdekkingsmogelijkheden, vergelijkbaar met de Force Touch-functie van de Apple Watch, die hetzelfde lot onderging. Anderen speculeren dat Apple het heeft verwijderd om een gelijkheid van gebaren tussen iPhone en iPad te creëren. Hoe dan ook, de verandering heeft Apple in staat gesteld om de capacitieve laag te verwijderen die tot nu toe in elk iPhone-display was geïntegreerd.

  Kort samengevat

  De verandering in iOS 17 is een groot pluspunt voor al diegenen die de snelle reactiesnelheid van 3D Touch misten. Hoewel we 3D Touch misschien nooit meer terug zien, is het bemoedigend om te zien dat Apple luistert naar zijn gebruikers en constant probeert verbeteringen aan te brengen en aan de behoeften van de klanten te voldoen. Alleen de toekomst zal ons tonen of we meer significante veranderingen in de tactiele technologie van Apple zullen zien.

  Voor meer informatie:

  Voor meer informatie kunt u het oorspronkelijke artikel "iOS 17: How to Make Haptic Touch Faster on iPhone" op MacRumors.com raadplegen.

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0