• Nachricht schreiben
 • Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Farbemonstersensoren voor toekomstige Apple Watch-modellen: de armbandkleur en kleding op de wijzerplaat weerspiegelen

  Farbemonstersensoren voor toekomstige Apple Watch-modellen: de armbandkleur en kleding op de wijzerplaat weerspiegelen-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Farbemonstersensoren voor toekomstige Apple Watch-modellen: de armbandkleur en kleding op de wijzerplaat weerspiegelen

  Samenvatting

  • Apple overweegt de introductie van kleursensoren in toekomstige Apple Watch modellen, waarmee de wijzerplaten van de horloges de kleur van de armband en de kleding van de drager kunnen weerspiegelen.
  • Een pas toegekend patent beschrijft hoe lichtsensoren onder het scherm van de Apple Watch de kleur van externe objecten zouden kunnen meten, met als doel de achtergrond van de momenteel getoonde wijzerplaat af te stemmen op de kleur van de kleding en de bandkeuze van de drager.
  • De sensortechnologie bevindt zich nog in de ontwikkelingsfase en zal naar verwachting niet op korte termijn worden geïntroduceerd in een Apple Watch.

  Kleuren veranderende smartwatches kunnen al snel realiteit worden. Volgens Patently Apple overweegt Apple om toekomstige modellen van de Apple Watch uit te rusten met kleur-sampling-sensoren. Op deze manier zouden de horloges de kleur van de armband en de kleding van de drager kunnen herkennen en het horloge wijzerblad daaraan kunnen aanpassen.

  Kleur-Sensor Technologie

  In een patent dat deze week door het U.S. Octrooi- en merkenbureau is verleend, getiteld "Elektronische apparaten met kleursamplingsensoren", beschrijft Apple hoe lichtsensoren onder het scherm van de Apple Watch de kleur van externe objecten zouden kunnen meten. Het doel is om de achtergrond van het momenteel weergegeven wijzerblad in kleur af te stemmen op de kleding en de bandkeuze van de drager. Het patent legt uit hoe optische sensoren, zoals een camera, nabijheidssensor, omgevingslichtsensor, vingerafdruksensor of andere lichtgebaseerde sub-sensoren, kleuren kunnen bepalen door een opeenvolging van rood, groen en blauw licht te projecteren op een extern object in hun gezichtsveld en de RGB-reflectieniveaus te meten.

  Wanneer komt de technologie?

  Net als bij elk ingediend patent, is het onwaarschijnlijk dat de beschreven technologie op korte termijn in een Apple Watch zal worden geïntroduceerd, als dat al gebeurt. Desondanks biedt het een interessant inzicht in de manier waarop Apple zoekt naar manieren om zijn paradepaardje smartwatch nog meer kleurgecoördineerd te maken, en een gezondheids- en fitnessapparaat. Apple onderzoekt continu mogelijkheden om het scala aan sensoren in de Apple Watch te vergroten, die al functies omvat zoals hartslagmonitoring, onregelmatige hartritmewaarschuwingen, de EKG-app, bloedzuurstofmeting, valdetectie en meer.

  Kortom

  Hoewel deze kleuraanpassingstechnologie nog niet in steen gebeiteld staat, toont zij wel de gestage innovatiegeest van Apple. Als dergelijke functies worden gerealiseerd, zou het de uitstraling en de personaliseerbaarheid van de Apple Watch drastisch kunnen veranderen, wat de gebruikerservaring nog persoonlijker en leuker zou maken. Zoals altijd bij patenten, is het de moeite waard te benadrukken dat het bestaan van een patent geen directe indicatie is van een concreet product of lanceerdatum. Desalniettemin is het een opwindende hint naar wat er in de toekomst zou kunnen komen.

  Voor meer informatie

  Bekijk het originele artikel voor meer informatie.

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0