Epomaker TH80: Het mechanische toetsenbord met gepersonaliseerd display

Deze mechanische toetsenbord wordt geleverd met een gepersonaliseerd display

Wat je moet weten:

  • Epomaker heeft een nieuwe versie van het TH80 mechanische toetsenbord met gepersonaliseerd display geïntroduceerd.
  • Het toetsenbord heeft een grote multifunctionele draaiknop en een LCD-scherm dat je kunt personaliseren.
  • Het TH80 toetsenbord is verkrijgbaar in vijf verschillende schakelaaropties.

Epomaker heeft zijn TH80 mechanische toetsenbord uitgebreid met een nieuwe functie - een gepersonaliseerd display. Het toetsenbord, verkrijgbaar in vijf verschillende schakelaaropties, kenmerkt zich door zijn grote multifunctionele draaiknop en het aanpasbare LCD-scherm. De draaiknop kan worden gebruikt voor verschillende functies, zoals volumeregeling of scrollen.

Het LCD-scherm op het toetsenbord biedt verschillende aanpassingsmogelijkheden, waaronder het toevoegen van afbeeldingen, logo's of teksten om het toetsenbord individueel aan te passen. Gebruikers kunnen kiezen uit verschillende kleuren en achtergrondopties om het scherm naar hun wens aan te passen.

Het toetsenbord zelf heeft een compact formaat en een stevig design, geschikt voor zowel thuisgebruik als op kantoor. Het TH80 toetsenbord is compatibel met alle gangbare besturingssystemen en kan worden aangesloten via Bluetooth of een USB-kabel.

Kortom

Epomaker presenteert het TH80 mechanische toetsenbord met een gepersonaliseerd display en een grote, multifunctionele draaiknop. Het toetsenbord biedt tal van aanpassingsmogelijkheden op het LCD-scherm en is verkrijgbaar in vijf verschillende schakelaaropties. Een ideaal toetsenbord voor iedereen die op zoek is naar individualiteit en functionaliteit.

Voor meer informatie:

Hier vind je het oorspronkelijke artikel