• Nachricht schreiben
 • Eerste blik op het ontwerp van de iPhone 15 en iPhone 15 Pro: Nieuwe k - Apple Watch Armbands Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Eerste blik op het ontwerp van de iPhone 15 en iPhone 15 Pro: Nieuwe kleuren en zachtere randen [2023 update]

  Eerste blik op het ontwerp van de iPhone 15 en iPhone 15 Pro: Nieuwe kleuren en zachtere randen [2023 update]-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Eerste blik op het ontwerp van de iPhone 15 en iPhone 15 Pro: Nieuwe kleuren en zachtere randen [2023 update]

  Samenvatting

  • Afbeeldingen van dummy-modellen van de iPhone 15 en iPhone 15 Pro tonen het design van de komende toestellen.
  • De toestellen zullen waarschijnlijk nieuwe, subtielere kleuren hebben en zachtere randen, evenals een USB-C-poort.
  • Het "Wonderlust" evenement van Apple, waar de modellen worden gepresenteerd, zal naar verwachting plaatsvinden op 12 september.

  Eerste blik op de nieuwe iPhones

  We kregen vandaag van de leaker Sonny Dickson een eerste blik op dummy-modellen van de iPhone 15 en iPhone 15 Pro. De afbeeldingen tonen het ontwerp van de komende Apple smartphones in vijf verschillende kleuropties, wat een reeks rapporten van het afgelopen jaar bevestigt. Zoals geruchten ons lieten geloven, heeft het toestel een aluminium frame met aanzienlijk zachtere randen en het lijkt erop dat het eindelijk een USB-C-poort heeft.

  Kleurenupdate

  Het lijkt erop dat Apple dit jaar voor een meer ingetogen, ontzadigd kleurenpalet kiest voor de iPhone 15-modellen. De nieuwste rapporten suggereren dat het toestel verkrijgbaar zal zijn in zwart, roze, geel, blauw en groen. Echter, de afgelopen weken zijn er nog meer kleuren gesuggereerd.

  De modellen van de iPhone 15 Pro daarentegen zullen waarschijnlijk verkrijgbaar zijn in zilver, grijs, zwart en blauw - zonder de gouden optie die sinds de iPhone X voor het eerst beschikbaar was. Afgezien van het feit dat het frame iets ronder is en overgaat van roestvrij staal naar titanium, worden er voor de high-end iPhone-modellen van dit jaar geen verdere fundamentele visuele veranderingen verwacht.

  Presentatie binnenkort

  De gehele iPhone 15 reeks zal naar verwachting worden gepresenteerd tijdens het "Wonderlust"-evenement van Apple, dat op dinsdag 12 september plaatsvindt. Naar verwachting start de verkoop de volgende week. De belangrijkste kenmerken van de iPhone 15 Pro zullen waarschijnlijk een Action-knop en de A17 Bionic Chip zijn, terwijl de standaardmodellen van de iPhone 15 een 48-megapixelcamera en de "Dynamic Island" sportfuncties zullen bevatten.

  Kortom

  Met de gelekte afbeeldingen krijgen we een eerste gedetailleerde kijk op de aankomende iPhone 15-modellen. De nieuwe kleuren en het ietwat veranderde design zullen zeker de aandacht trekken. We kijken uit naar wat Apple uiteindelijk zal presenteren op hun "Wonderlust"-evenement op 12 september.

  Voor meer info:

  Origineel artikel op MacRumors.com

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0