• Nachricht schreiben
 • De zesde bèta van de Apple Studio Display 17 firmware-update is beschi - Apple Watch Armbands Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: De zesde bèta van de Apple Studio Display 17 firmware-update is beschikbaar

  De zesde bèta van de Apple Studio Display 17 firmware-update is beschikbaar-Apple Watch Armband günstig kaufen

  De zesde bèta van de Apple Studio Display 17 firmware-update is beschikbaar

  Samenvatting

  • Apple heeft vandaag de zesde bèta van zijn Studio Display 17 Firmware-update uitgebracht, slechts enkele weken na de vijfde bèta.
  • De firmware-update is beschikbaar voor alle Studio Display-modellen, maar momenteel alleen voor Macs die het nieuwe macOS Sonoma-besturingssysteem gebruiken.
  • Apple heeft geen details vrijgegeven over wat er in de firmware-update zit, en de bètatesters hebben ook geen nieuwe functies ontdekt.

  De nieuwste bèta is uit: Apple Studio Display 17 Firmware

  Heet van de naald uit Apple: De zesde bèta van de Studio Display 17 Firmware-update is vandaag uitgebracht. Het lijkt alsof de vijfde bèta gisteren nog maar uitkwam en bam - daar is al de zesde!

  Firmware-updates altijd en overal

  Het goede nieuws: Alle Studio Display-modellen zijn in staat om firmware-updates draadloos te ontvangen. Maar let op: deze firmware-update is momenteel alleen beschikbaar op Macs die het nieuwe macOS Sonoma-besturingssysteem gebruiken. En dit systeem wordt momenteel bèta getest.

  Studio Display-eigenaren die macOS Sonoma gebruiken, kunnen de firmware-update installeren via Systeemvoorkeuren > Software-update. Simpel, praktisch, Apple!

  Wat zit er in de nieuwe bèta?

  Nou, dit blijft een klein mysterie. Apple heeft geen details vrijgegeven over wat er in de firmware-update zit. En zelfs de hardwerkende bètatesters konden geen nieuwe functies ontdekken. We zullen waarschijnlijk allemaal geduld moeten hebben tot de herfst, wanneer de nieuwe Studio Display-update samen met macOS Sonoma uitkomt. Spannende tijden!

  Kort gezegd

  Laten we hopen dat Apple ons snel een beetje zicht geeft op wat de firmware-update voor de Studio Display 17 te bieden heeft. Tot dan hebben we geen andere keus dan geduldig te wachten. En wie weet, misschien verrast Apple ons wel met een zevende bèta! Hoe dan ook, we blijven het volgen en verslag uitbrengen.

  Voor meer informatie

  Origineel artikel

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0