• Nachricht schreiben
 • Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: De top 5 geruchten over de nieuwe functies van de iPhone 15 Pro: USB-C-aansluiting, Actieknop, Titaniumframe en meer

  De top 5 geruchten over de nieuwe functies van de iPhone 15 Pro: USB-C-aansluiting, Actieknop, Titaniumframe en meer

  De top 5 geruchten over de nieuwe functies van de iPhone 15 Pro: USB-C-aansluiting, Actieknop, Titaniumframe en meer

  Kurzgesagt

  Naar verwachting zal Apple in september de iPhone 15-modellen presenteren. Zoals gebruikelijk zullen de Pro- en Pro Max-modellen tal van nieuwe functies bieden, waaronder een USB-C-poort, de A17 Bionic-chip, een titanium frame en meer.

  De top 5 geruchten over de nieuwe functies van de iPhone 15 Pro

  1. USB-C-poort: Volgens geruchten zouden de iPhone 15 Pro-modellen een USB-C-poort krijgen, wat een meer universele laadstandaard biedt. De USB-C-poort zou op de Pro-modellen minimaal USB 3.2 of Thunderbolt 3 ondersteunen, wat zou leiden tot aanzienlijk snellere gegevensoverdrachtssnelheden in vergelijking met de bestaande iPhones met een Lightning-poort.

  2. Action-knop: De iPhone 15 Pro-modellen zouden naar verluidt worden geleverd met een aanpasbare Action-knop, vergelijkbaar met de Apple Watch Ultra. De knop zou de Ring/Silent-schakelaar vervangen die sinds 2007 in alle iPhone-modellen is opgenomen. Gebruikers zouden de knop waarschijnlijk kunnen toewijzen aan verschillende systeemfuncties, zoals beltoon/dempen, Niet storen, zaklamp, energiebesparingsmodus en meer.

  3. Titanium frame: Een andere functie van de Apple Watch Ultra die naar verwachting wordt overgenomen door de iPhone 15 Pro-modellen is een titanium frame in plaats van roestvrij staal bij de iPhone 14 Pro. Het titanium frame zou een geborsteld oppervlak hebben.

  4. A17 Bionic-chip: De iPhone 15 Pro-modellen zouden worden geleverd met Apple's nieuwste A17 Bionic-chip. De chip zou naar verluidt worden geproduceerd met behulp van het geavanceerde 3nm-proces van TSMC en aanzienlijke prestatie- en energie-efficiëntieverbeteringen bieden in vergelijking met de 5nm A16 Bionic-chip in de iPhone 14 Pro-modellen.

  5. Ultradunne schermranden: Er wordt gespeculeerd dat de iPhone 15 Pro-modellen nog dunnere, lichtgebogen schermranden zullen hebben. Tot de onthulling van de iPhone 15-serie over ongeveer twee maanden kunnen er nog meer functies ter sprake komen, dus houd onze artikelen over de iPhone 15 Pro in de gaten.

  Voor meer informatie:

  "Top 5 geruchten over de functies van de iPhone 15 Pro: USB-C-poort, titanium en meer" - Artikel op MacRumors.com

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0