• Nachricht schreiben
 • De nieuwste versie van Shazam: Widgets op het vergrendelscherm - Apple Watch Armbands Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: De nieuwste versie van Shazam: Widgets op het vergrendelscherm

  De nieuwste versie van Shazam: Widgets op het vergrendelscherm-Apple Watch Armband günstig kaufen

  De nieuwste versie van Shazam: Widgets op het vergrendelscherm

  De nieuwste versie van Shazam brengt een frisse wind: widgets op het vergrendelscherm

  • De nieuwste versie 15.38 van Shazam brengt een frisse wind in de palm van gebruikers met twee nieuwe widgets op het vergrendelscherm.
  • Eén van de nieuwe widgets is kleiner en stelt gebruikers in staat Shazam te openen en songs direct vanaf het vergrendelscherm te identificeren.
  • Het bredere widget toont het laatst geïdentificeerde nummer.

  Het muziekherkenningsinstrument Shazam gaat met zijn tijd mee! In de nieuwste versie 15.38, die vandaag werd gepresenteerd, introduceert de app, die sinds 2018 onder de hoede van Apple valt, twee onmisbare widgets voor het vergrendelscherm van iPhone en iPad. Wat meer pit op het vergrendelscherm? Waarom niet!

  Het kleinere van de twee nieuwe widgets stelt gebruikers in staat om Shazam rechtstreeks vanuit het vergrendelscherm te openen en nummers te identificeren. Een fijne toevoeging voor de muziekliefhebbers onder ons: simpelweg de home-knop indrukken, Shazam starten en de zoektocht begint!

  Het bredere widget is echter de kers op de taart: het toont het laatst geïdentificeerde nummer. Dus, de titel van het nummer vergeten? Geen probleem meer, dankzij Shazam!

  Shazam, dat inmiddels meer dan 200 miljoen actieve gebruikers per maand en meer dan een miljard 'shazams' per maand telt, wordt sinds de overname door Apple steeds sterker geïntegreerd in de wereld van Apple Music - inclusief de mogelijkheid om Shazams rechtstreeks met Apple Music te synchroniseren.

  Kortom

  Ondanks dat we even moesten wennen aan de nieuwe functies en upgrades, brengt de nieuwste versie van Shazam duidelijk een frisse wind op onze vergrendelschermen. Met de twee nieuwe widgets wordt het 'shazamen' van songs nog gemakkelijker en sneller, wat een echte winst is voor muziekliefhebbers en audiofielen. Dus, laat ons raden welk liedje er momenteel in je hoofd speelt!

  Voor meer informatie

  U kunt het originele artikel "Shazam Update Adds New Lock Screen Widgets " lezen op MacRumors.com.

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0