De beste aanbiedingen voor Apple-accessoires: AirTag, MagSafe Charger en Magic Keyboard

De beste aanbiedingen voor Apple-accessoires: AirTag, MagSafe Charger en Magic Keyboard

De AirTag 4-Pack is verkrijgbaar bij Adorama voor slechts $85, een korting van $14

Op dit moment is de AirTag 4-Pack in de aanbieding bij Adorama. In plaats van $99 kost deze nu slechts $85. Deze aanbieding is beter dan de korting die tijdens Prime Days werd gegeven en een van de beste deals in enkele weken. Dus als je op zoek bent naar de AirTags, neem dan een kijkje bij Adorama.

De MagSafe Charger is verkrijgbaar bij Woot voor $28.99, een korting van $10

Bij Woot is de MagSafe Charger van Apple verkrijgbaar voor $28.99 in plaats van $39.00. Dit is de beste prijs van het jaar tot nu toe en slechts $1 verwijderd van de laagste prijs ooit. De MagSafe Charger is in nieuwe staat en wordt geleverd met een jaar garantie van Apple.

Voordelige prijzen voor het Magic Keyboard op Amazon

Op Amazon zijn er momenteel ook kortingen op het Magic Keyboard van 11 inch en 12,9 inch. Het 11-inch model kost $249.00 in plaats van $299.00, terwijl het 12,9-inch model verkrijgbaar is voor $289.13 in plaats van $349.00. Dit zijn de beste prijzen van het jaar tot nu toe voor deze accessoires. Het 12,9-inch model is momenteel alleen in het zwart verkrijgbaar op Amazon.

Kortom

Als je op zoek bent naar Apple-accessoires tegen voordelige prijzen, neem dan een kijkje bij Adorama, Woot en Amazon. Daar zijn momenteel aanbiedingen voor de AirTag 4-Pack, de MagSafe Charger en het Magic Keyboard.

Voor meer informatie

Hier vind je het oorspronkelijke artikel op MacRumors.