• Nachricht schreiben
 • De achtste bètaversie van watchOS 10: Nieuwe functies voor de Apple Wa - Apple Watch Armbands Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: De achtste bètaversie van watchOS 10: Nieuwe functies voor de Apple Watch

  De achtste bètaversie van watchOS 10: Nieuwe functies voor de Apple Watch-Apple Watch Armband günstig kaufen

  De achtste bètaversie van watchOS 10: Nieuwe functies voor de Apple Watch

  Samenvatting

  • Apple heeft vandaag de achtste bèta-versie van een aanstaande watchOS 10-update voor ontwikkelaars beschikbaar gemaakt om te testen. De update komt een week na de zevende bèta.
  • De update voegt een volledig nieuwe widgetgerichte gebruikersinterface toe, biedt nieuwe wijzerplaten zoals Palette en Snoopy, en integreert gezondheidskenmerken.
  • Met de Apple Watch kunnen gebruikers hun humeur en gemoedstoestand registreren, waarbij het apparaat in de loop van de tijd inzichten over de geestelijke gezondheid levert.

  De achtste bèta-versie van watchOS 10

  Apple schakelt om en lanceert de achtste bèta van watchOS 10 voor ontwikkelaars. Slechts een week na de zevende bèta, die de hoofden van onze collega's in een voorspelbaar kader schudde. In ieder geval is voor deze update, om deze te installeren, het openen van de Apple Watch-app noodzakelijk. Men moet naar het "Algemeen"-deel van de instellingen navigeren, naar het gedeelte "Software Update", en de watchOS 10-ontwikkelaar bèta activeren. Maar let op: hiervoor is een Apple ID nodig die gekoppeld is aan een ontwikkelaarsaccount.

  Nieuwigheden in watchOS 10

  De tijd van monotonie is voorbij, want watchOS 10 brengt een frisse, widgetgerichte interface naar de wijzerplaten. Dappere gebruikers kunnen vanaf elk wijzerblad een stapel widgets bereiken via de digitale kroon en erdoor vegen om relevante informatie te krijgen. Het control center kan vanuit elke app worden geactiveerd door op de zijknop te drukken. Al deze makkelijk toegankelijke functies stellen u in staat om wijzerplaten te gebruiken die minder informatie ondersteunen, terwijl u toch alles wat u nodig heeft direct bij de hand hebt.

  Onder de nieuwe wijzerplaten springen de "Palette" en – tromgeroffel alstublieft – "Snoopy" wijzerplaten eruit! Daarnaast zijn er updates voor de fiets- en wandelfuncties en integraties om de geestelijke gezondheid te verbeteren. Stel je voor dat je je humeur en gemoedstoestand kunt vastleggen met de Apple Watch en dat het apparaat je in de loop van de tijd inzichten geeft in je geestelijke gezondheid. Bijna net zo goed als een persoonlijke therapeut, toch?

  Kort samengevat

  Apple zet de ontwikkeling van watchOS 10 onverminderd voort en heeft vandaag de achtste bèta-versie voor ontwikkelaars uitgebracht. Met nieuwe functies zoals frisse wijzerplaten, verbeterde gezondheidsbewaking en een geoptimaliseerde gebruikersinterface belooft de update de mogelijkheden van de Apple Watch uit te breiden. Een grotere focus op de ondersteuning van de geestelijke gezondheid toont ook een evolutionaire ontwikkeling van het apparaat, die verder gaat dan alleen het weergeven van de tijd en fitness-tracking. Eigenlijk een behoorlijk knappe assistent voor de pols, toch?

  Voor meer info

  Hier vind je het originele artikel op MacRumors.com

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0