• Nachricht schreiben
 • Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Das Mega-Dock MacBook Pro Setup: Indrukwekkende selectie van aansluitmogelijkheden met de Plugable Dock | Artikel samenvatting

  Das Mega-Dock MacBook Pro Setup: Indrukwekkende selectie van aansluitmogelijkheden met de Plugable Dock | Artikel samenvatting-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Das Mega-Dock MacBook Pro Setup: Indrukwekkende selectie van aansluitmogelijkheden met de Plugable Dock | Artikel samenvatting

  Samenvatting van het artikel

  • De MacBook Pro-setup van vandaag lijkt amper genoeg apparaten te hebben om het massieve aansluitsysteem van zijn Plugable-dock te rechtvaardigen.
  • Hoewel er niet genoeg apparaten zijn om alle 14 poorten van het dock te benutten, heeft het toch een indrukwekkend scala aan aansluitingsmogelijkheden.

  Het Mega-Dock MacBook Pro Setup

  Stuit je op een MacBook Pro-configuratie die er zo uitziet alsof ze nauwelijks genoeg randapparatuur heeft om een Plugable-dock te rechtvaardigen, dat meer poorten heeft dan een Zwitserse kaas gaten, dan gaat men automatisch het hoofd krabben. Maar laat je niet foppen! De setup heeft misschien niet genoeg apparaten om alle 14 poorten te benutten, maar biedt toch een indrukwekkend scala aan aansluitmogelijkheden. Met een brede selectie aan poorten, waaronder HDMI, Gigabit Ethernet, SD-kaartlezer en meer, kan dit dock technologie-hongerige gebruikers precies dat geven wat ze nodig hebben om hun werkdag efficiënt te laten verlopen.

  Functies van het Plugable Dock

  Het Plugable Dock is een echt werkpaard. Met zijn enorme hoeveelheid poorten die alles afdekken, van USB 3.1 tot Thunderbolt 3, is het het ultieme multitasking-apparaat. Het is enorm handig voor mensen die vaak tussen verschillende apparaten moeten schakelen, of voor mensen die gewoon een beetje meer veelzijdigheid in hun technische setup wensen. Het feit dat het zoveel poorten op één dock biedt, betekent ook dat het rommelige kabelproblemen minimaliseert door alle verbindingen op een overzichtelijke plaats te organiseren.

  Kort gezegd

  Bij het bekijken van de MacBook Pro-setup met zijn enorm uitgeruste Plugable Dock, zou het kunnen lijken alsof het zijn technische randapparatuurbehoeften wat heeft overschat. Maar deze royale hoeveelheid poorten biedt eigenlijk een indrukwekkend scala aan verbindingsmogelijkheden en de flexibiliteit om vrijwel elk denkbaar apparaat aan te sluiten. De gebruiker zal misschien niet alle 14 poorten benutten, maar de opties en de veelzijdigheid die ze bieden, maken dit dock zo aantrekkelijk.

  Voor meer info

  U kunt het originele artikel hier vinden.

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0