• Nachricht schreiben
 • Condensatieproblemen met Apple's AirPods Max - Klachten van gebruikers - Apple Watch Armbands Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Condensatieproblemen met Apple's AirPods Max - Klachten van gebruikers nemen toe

  Condensatieproblemen met Apple's AirPods Max - Klachten van gebruikers nemen toe-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Condensatieproblemen met Apple's AirPods Max - Klachten van gebruikers nemen toe

  Samenvatting

  • Sommige gebruikers melden problemen met condensatie bij de AirPods Max van Apple, die tot toesteluitval kunnen leiden.
  • Tech-nieuwsportaal 404 Media heeft talrijke klachten verzameld van gebruikers waarbij er zich waterdruppels in de koptelefoons hebben gevormd.
  • Naast problemen met condensatie hebben sommige AirPod Max-bezitters ook gemeld dat de prestaties van de koptelefoons verminderd zijn.

  Condensatieproblemen laten Apple AirPods Max gebruikers zweten

  Toen Apple in december 2020 de AirPods Max lanceerde, uitten veel gebruikers vrijwel direct hun bezorgdheid over vochtvorming wanneer de draadloze koptelefoons gedurende langere tijd werden gedragen. Nu, tweeënhalf jaar later, is het probleem zo wijdverbreid dat het blijkbaar daadwerkelijk tot uitval leidt.

  Zorgen over condensatie

  Het technologie-nieuwsportaal 404 Media heeft een rapport gepubliceerd waarin het talrijke klachten van AirPods Max-gebruikers op Reddit, YouTube, Twitter en in de Apple Support Community onder de aandacht brengt. Daar zijn waterdruppels ontstaan in de over-ear koptelefoons als gevolg van vochtigheid. In sommige gevallen melden gebruikers dat de druppels in de luidsprekergaten zijn terechtgekomen en waterschade hebben veroorzaakt aan de drivers.

  Interessant is dat 404 Media verwijst naar een groepsgeding in Californië dat twee jaar geleden door eisers tegen Apple werd aangespannen. Zij betoogden dat "een latente en substantiële fout ertoe leidt dat condensatie zich ophoopt in de oorschelpen van de AirPods Max, vaak al na een uur of meer van normaal gebruik".

  Apple's reactie op de bezorgdheid

  Hoewel Apple niet ontkent dat er condens kan vormen in de oorschelpen, hebben de advocaten beweerd dat dit bij andere merken van over-ear koptelefoons "simpelweg opvallender" zou zijn, omdat de oorschelpen van de AirPods Max magnetisch en verwijderbaar zijn. Het bedrijf heeft echter herhaaldelijk aangegeven dat de koptelefoons "niet waterdicht of waterbestendig" zijn en dat men "geen vocht in de openingen mag laten komen".

  Condensatie zonder impact?

  Ondanks deze rapporten zijn er nog steeds veel AirPods Max-gebruikers die condensatie hebben opgemerkt, maar geen overeenkomstige prestatievermindering hebben ervaren. Als extra factor wijst 404 Media erop dat er geen eBay aanbiedingen zijn voor waterbeschadigde AirPods Max. Daarnaast hebben navragen bij reparatiewinkels in de aftermarket geen bewijs opgeleverd van een toestroom van AirPods Max reparaties.

  Kortom

  AirPods Max gebruikers worden geconfronteerd met een condensatie situatie die kan leiden tot het uitvallen van de toestellen. Hoewel Apple beweert dat het vochtprobleem niet specifiek is voor de AirPods Max, worstelt het bedrijf nog steeds om deze problemen op te lossen. En ondanks het feit dat sommige gebruikers condensatie hebben opgemerkt, hebben velen van hen geen overeenkomstige prestatievermindering gemeld. Een duidelijk beeld is nog niet te zien.

  Voor meer informatie, hier is het originele artikel.

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0