• Nachricht schreiben
 • Brilliant introduceert nieuw touchscreen-bedienings- en automatisering - Apple Watch Armbands Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Brilliant introduceert nieuw touchscreen-bedienings- en automatiseringssysteem

  Brilliant introduceert nieuw touchscreen-bedienings- en automatiseringssysteem-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Brilliant introduceert nieuw touchscreen-bedienings- en automatiseringssysteem

  Samenvatting

  • Brilliant heeft een nieuw touchscreen-bedienings- en automatiseringssysteem geïntroduceerd dat eigenaren en huurders van woningen helpt bij het beheren van hun slimme thuisproducten.
  • Met dit systeem kunnen gebruikers verschillende slimme thuisproducten bedienen via een enkele, gebruiksvriendelijke interface.

  Een verder stappen naar een schitterende toekomst

  Stel je voor dat je het licht, de verwarming, het beveiligingssysteem en zelfs de koelkast in je huis kunt bedienen via een enkel touchscreen. Dit is precies wat het nieuwste product van het Californische bedrijf Brilliant beloft. Ze hebben een gebruiksvriendelijk bedienings- en automatiseringssysteem geïntroduceerd, beschikbaar voor zowel huiseigenaren als huurders.

  Een centrale bediening voor al uw slimme thuisproducten

  Het belangrijkste kenmerk van dit nieuwe systeem is dat het een centrale, gebruiksvriendelijke interface biedt voor het beheer van verschillende slimme thuisproducten. Of het nu gaat om slimme lampen, thermostaten of zelfs slimme koelkasten, gebruikers kunnen al deze apparaten bedienen via het touchscreen van het systeem. De dagen van het wachten en zoeken naar de respectieve apps op uw smartphone zijn voorbij.

  Eenvoudige installatie en bediening

  De installatie van het Brilliant touchscreen-bedienings- en automatiseringssysteem is kinderspel. Sluit het gewoon aan op een stopcontact en je kunt je slimme thuisapparaten bedienen en automatiseren via het touchscreen. Geen ingewikkelde installaties, geen chaotische wirwar van kabels, gewoon pure en ongecompliceerde gebruiksvriendelijkheid.

  In het kort

  Het nieuwe product van Brilliant maakt het bedienen van slimme thuisapparaten enorm eenvoudig. Met een enkel touchscreen kunnen gebruikers al hun producten bedienen en automatiseren, wat het potentieel heeft om de slimme thuiservaring veel comfortabeler en plezieriger te maken. Het is werkelijk een schitterende ontwikkeling in een steeds technologischer wordend thuis.

  Voor meer info

  U kunt het originele artikel hier lezen.

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0