• Nachricht schreiben
 • Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Bonte iPhone-kabel: De toekomst van technologie?

  Bonte iPhone-kabel: De toekomst van technologie?-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Bonte iPhone-kabel: De toekomst van technologie?

  Samenvatting

  • Volgens geruchten zouden de traditioneel witte USB-kabels van de iPhones in de toekomst in vele kleurrijke varianten beschikbaar kunnen zijn.
  • Deze informatie is nog niet bevestigd.

  iPhone-kabels: Een kleurrijk hoogtepunt in de technologiewereld?

  Hand op het hart, wie van ons heeft niet ooit al eens de wens geüit voor meer kleur in onze anders zo monotone technologiewereld? iPhones, bekend om hun sobere, bijna steriel witte accessoires, zouden nu eindelijk wat meer kleur kunnen toevoegen aan de mix. Nee, ik heb het niet over de kleur van de iPhone zelf, maar over haar trouwste metgezel - de USB-kabel. Volgens een onbevestigd verslag zouden de traditioneel witte kabels al snel verleden tijd kunnen zijn en plaatsmaken voor een regenboog vol kleurkeuzes. Ja, je hoort het goed, er zouden kleurrijke USB-kabels voor je iPhones op de markt kunnen komen.

  Een onbevestigd kleurrijk spektakel

  Natuurlijk is dit nog niet definitief. Het zijn op dit moment slechts geruchten. Toch lijkt het vooruitzicht van vrolijk gekleurde iPhone-kabels, misschien passend bij een gekleurd iPhone-hoesje, ons dagelijkse technologiegebruik nu al een beetje vriendelijker te maken, nietwaar? Natuurlijk zou zo'n kleurexplosie in de Apple-wereld een primeur zijn, en tot nu toe niet vertoonde modieuze statement. Is het slechts een kwestie van tijd voordat de rest van de technologiewereld volgt? Zullen we binnenkort kleurrijke laptopkabels, koptelefoons en opladers zien?

  Kortom

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0