• Nachricht schreiben
 • Apple's Siri Advertisement with Martin Scorsese: Entertaining, but not - Apple Watch Armbands Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Apple's Siri Advertisement with Martin Scorsese: Entertaining, but not entirely realistic

  Apple's Siri Advertisement with Martin Scorsese: Entertaining, but not entirely realistic

  Apple's Siri Advertisement with Martin Scorsese: Entertaining, but not entirely realistic

  Apple's Siri-advertentie met Martin Scorsese niet helemaal realistisch

  Samenvatting:

  - Op 23 juli 2012 bracht Apple een advertentie uit waarin de legendarische filmmaker Martin Scorsese met Siri praat. - De advertentie is vermakelijk, maar niet helemaal realistisch. - Siri kan niet alle vragen beantwoorden of alle taken uitvoeren zoals in de advertentie wordt getoond.

  In een advertentie die op 23 juli 2012 werd uitgebracht, testte de bekende filmmaker Martin Scorsese de functies van Siri, de spraakbediening van Apple. De advertentie toont Scorsese terwijl hij Siri verschillende vragen stelt en taken geeft. Hoewel de advertentie zeker vermakelijk is, kan deze de capaciteiten van Siri mogelijk overdreven voorstellen.

  In de advertentie lijkt Siri voor alles het perfecte antwoord of de perfecte oplossing te hebben. In werkelijkheid kan Siri echter niet altijd elke vraag beantwoorden of taken uitvoeren. Hoewel de mogelijkheden van Siri sinds 2012 zijn uitgebreid, heeft Siri nog steeds beperkingen. Het kan nuttige informatie verstrekken, eenvoudige taken uitvoeren en apps openen, maar het is niet in staat om complexe problemen op te lossen of diepgaande gesprekken te voeren.

  De reclamespot met Martin Scorsese en Siri biedt een vermakelijke blik op de mogelijkheden van de spraakbediening van Apple, maar moet niet worden gezien als een realistische voorstelling van de daadwerkelijke capaciteiten van Siri. Siri is een handig hulpmiddel, maar er zijn nog steeds dingen die het niet kan doen.

  Kort gezegd:

  De advertentie van Apple met Martin Scorsese en Siri is vermakelijk, maar niet helemaal realistisch. Siri heeft bepaalde beperkingen en kan niet altijd alle vragen beantwoorden of taken uitvoeren zoals in de advertentie wordt getoond.

  Voor meer informatie:

  Hier vind je de originele bron van het artikel.

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0