• Nachricht schreiben
 • Apple's leverancier TSMC verplaatst productie van 4-nanometerchips naa - Apple Watch Armbands Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Apple's leverancier TSMC verplaatst productie van 4-nanometerchips naar Arizona vanwege een tekort aan gespecialiseerd personeel.

  Apple's leverancier TSMC verplaatst productie van 4-nanometerchips naar Arizona vanwege een tekort aan gespecialiseerd personeel.

  Apple's leverancier TSMC verplaatst productie van 4-nanometerchips naar Arizona vanwege een tekort aan gespecialiseerd personeel.

  Apple-leverancier TSMC stelt de productie van 4-nanometerchips in zijn fabriek in Arizona uit vanwege een tekort aan geschoolde arbeidskrachten in de Verenigde Staten. Het bedrijf vindt het moeilijk om gekwalificeerd personeel te vinden voor de bouw van halfgeleiderfabrieken in de VS. TSMC zou tijdelijk ervaren technici uit Taiwan moeten halen, waardoor de productie van de eerste 4nm-chips naar 2025 wordt verschoven. Deze vertraging zou mogelijk invloed kunnen hebben op de apparaatplannen van Apple voor 2024. Na de productie van de 4-nanometerchips is TSMC van plan een nabijgelegen faciliteit te bouwen voor de productie van nog geavanceerdere 3-nanometerchips voor Apple. De eerste chips zullen echter nog steeds worden geproduceerd in Taiwanese fabrieken. Voor meer informatie kunt u het artikel lezen op MacRumors.com.

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0