• Nachricht schreiben
 • Apples Impact Accelerator-klasse: Ondersteuning voor groene technologi - Apple Watch Armbands Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Apples Impact Accelerator-klasse: Ondersteuning voor groene technologie en schone energie

  Apples Impact Accelerator-klasse: Ondersteuning voor groene technologie en schone energie-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Apples Impact Accelerator-klasse: Ondersteuning voor groene technologie en schone energie

  Samenvatting

  • Apple stelt zijn derde Impact Accelerator-klasse in werking om 12 minderheidsbedrijven op het gebied van groene technologie en schone energie te ondersteunen.
  • Dit trainingsprogramma maakt deel uit van Apples initiatief voor raciale gelijkheid en rechtvaardigheid en is gericht op bedrijven die in het bezit zijn van zwarten, Hispanic/Latinx en inheemse mensen.
  • Het nieuwe initiatief benadrukt Apples inzet voor milieuvriendelijkheid en sociale gelijkheid.

  Apples Streven naar Gelijkheid en Ecologie

  Wie zei dat tech giganten geen sociale verantwoordelijkheid kunnen dragen? Apple Inc., de technologiemogul uit Cupertino, is net zijn derde Impact Accelerator-klas gestart. De focus? Het gaat erom 12 minderheidsbedrijven die actief zijn op het gebied van groene technologie en schone energie te ondersteunen. En nee, dit is geen typische PR-stunt. Dit trainingsprogramma is een belangrijk onderdeel van Apples initiatief voor raciale gelijkheid en rechtvaardigheid. Hoe is dat voor een draai?

  Stimuleren van Milieubewust Ondernemerschap

  Deze ondernemersuitdaging is gericht op bedrijven die eigendom zijn van zwarten, Hispanic/Latinx en inheemse mensen. Een relatief nieuwe richting voor Apple dat zijn eerdere inspanningen in diversiteit en inclusie verder versterkt. Juist in een wereld waarin klimaatverandering en sociale ongelijkheid het nieuws domineren, laat Apple duidelijk zien dat het beslissingen neemt die verder gaan dan alleen zaken doen.

  Een Stap Richting een Groenere Toekomst

  Naast het bevorderen van sociale en raciale rechtvaardigheid, geeft Apple nog een andere belangrijke indicatie van zijn inzet voor het milieu. In een tijd waar mensen steeds milieubewuster worden, toont Apple door zijn actieve betrokkenheid bij milieuvriendelijke technologie aan dat het vastberaden is een stap naar een groenere toekomst te maken.

  Kort gezegd

  Apple aarzelt niet om te tonen dat het zijn bijdrage wil leveren aan sociale rechtvaardigheid en milieubescherming. Door het opzetten van zijn derde Impact Accelerator-klas ondersteunt het niet alleen minderheidsbedrijven, het helpt ook groene technologie en schone energie te bevorderen. Het is indrukwekkend hoe Apple zijn bereik gebruikt om de wereld een beetje beter te maken. Goed gedaan, Apple! We zijn benieuwd naar de verrassingen die je in de toekomst voor ons in petto hebt.

  Voor meer info

  Bezoek de originele website voor meer details: Hier.

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0