• Nachricht schreiben
 • Apple Watch Ultra - Langdurige ervaring en review 2023 | MacRumors - Apple Watch Armbands Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Apple Watch Ultra - Langdurige ervaring en review 2023 | MacRumors

  Apple Watch Ultra - Langdurige ervaring en review 2023 | MacRumors-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Apple Watch Ultra - Langdurige ervaring en review 2023 | MacRumors

  Lange termijn ervaring met de Apple Watch Ultra

  • De Apple Watch Ultra scoort met een grootte van 49mm en is bijzonder geschikt voor intensieve activiteiten zoals duiken en wandelen.
  • De batterijduur wordt benadrukt als een verkoopargument - het loopt comfortabel twee tot drie dagen.
  • Een speciale functie van het horloge is de actieknop, maar deze is echter beperkt functioneel.

  Het is bijna een jaar geleden dat Apple zijn grotere, duurdere Apple Watch Ultra op de markt bracht. Met het oog op de tweede generatie die aan de horizon verschijnt, heeft MacRumors videomaker Dan Barbera besloten om een langetermijnbeoordeling te doen en terug te kijken op zijn ervaringen met het huidige model sinds afgelopen september.

  De Apple Watch Ultra is met 49 mm de grootste Apple Watch tot nu toe. Apple heeft het gericht op mensen die een horloge nodig hebben dat intensievere activiteiten aankan dan de standaard Apple Watch. Het is duurzamer en heeft betere functies voor speciale activiteiten zoals duiken en wandelen.

  Het titanium materiaal heeft zich goed bewezen, ook al vertoont het enige kleine krassen en schrammen. Het scherm is vrij van krassen gebleven en heeft zich in het geval van Dan resistenter tegen krassen bewezen dan de standaardmodellen van de Apple Watch.

  Een grote troef is de batterijprestaties van de Apple Watch Ultra. Hij gaat gemakkelijk twee tot drie dagen mee. Op een gemiddelde dag ziet Dan nog steeds 70 of 80 procent batterij aan het eind van de dag. De lange batterijduur is de extra gewicht en omvang van de Ultra waard voor diegenen die waarde hechten aan batterijduur.

  De actieknop is een andere exclusieve functie van de Apple Watch Ultra, maar heeft beperkte functionaliteit. Het kan een duik- of trainingssessie starten of compas functies uitvoeren zoals het instellen van een waypoint, maar verder zijn er niet veel opties voor degenen die de Apple Watch Ultra niet voor deze activiteiten gebruiken. Echter, het kan elke snelkoppeling activeren, wat de nuttigste manier is om meer uit hem te halen.

  Als je overweegt om dit jaar bij een upgrade voor een Apple Watch Ultra te kiezen, dan is het de moeite waard vanwege het grotere scherm en de batterijduur, zolang je niet gestoord wordt door de grootte en het gewicht van de grotere behuizing.

  Bekijk Dan's volledige video om zijn volledige overzicht te krijgen en deel met ons hoe de Apple Watch Ultra voor jou heeft gewerkt als je er al een hebt.

  Kortom

  De Apple Watch Ultra mag dan wel groter en duurder zijn dan zijn standaard tegenhangers, maar het levert indrukwekkende prestaties op het gebied van batterijduur en is door zijn robuustheid bijzonder geschikt voor intensieve activiteiten. Er is echter ruimte voor verbetering met betrekking tot de functionaliteit van de actieknop. Samengevat, kan gezegd worden dat de Apple Watch Ultra een waardevolle investering is voor degenen die een robuust apparaat met een lange batterijduur waarderen en die niet gestoord worden door de extra ruimte en het gewicht.

  Voor meer informatie

  Bezoek alstublieft de oorspronkelijke bron van dit nieuws.

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0