• Nachricht schreiben
 • Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Apple Vision Pro Developer Kits: Nu beschikbaar voor ontwikkelaars | MacRumors

  Apple Vision Pro Developer Kits: Nu beschikbaar voor ontwikkelaars | MacRumors

  Apple Vision Pro Developer Kits: Nu beschikbaar voor ontwikkelaars | MacRumors

  Apple Vision Pro Developer Kits nu beschikbaar

  Samenvatting:

  - Apple biedt ontwikkelaars Apple Vision Pro Developer Kits aan. - Ontwikkelaars kunnen een kit aanvragen en ontvangen een "Loaner" van Apple Vision Pro. - Met de kits kunnen ontwikkelaars apps ontwikkelen en testen.

  Apple heeft vandaag de release van de Apple Vision Pro Developer Kits aangekondigd. Ontwikkelaars kunnen een kit aanvragen waarmee ze apps kunnen ontwikkelen en testen.

  De Apple Vision Pro Developer Kits zijn speciale kits die beschikbaar worden gesteld aan ontwikkelaars. Met deze kits kunnen ontwikkelaars apps ontwikkelen en testen voor het Apple Vision Pro-platform. Apple biedt een "Loaner" aan, waarmee ontwikkelaars hun apps op echte hardware kunnen testen.

  Het Apple Vision Pro-platform is een geavanceerd AI-systeem waarmee ontwikkelaars visuele herkenning in hun apps kunnen implementeren. Door gebruik te maken van de Apple Vision Pro Developer Kits kunnen ontwikkelaars de mogelijkheden van het platform ten volle benutten en innovatieve toepassingen ontwikkelen.

  Ontwikkelaars die geïnteresseerd zijn in de Apple Vision Pro Developer Kits kunnen zich vanaf nu aanmelden. Het aantal beschikbare kits is beperkt, dus er zal een selectie plaatsvinden. De geselecteerde ontwikkelaars ontvangen vervolgens een "Loaner" die ze voor een bepaalde periode kunnen gebruiken.

  Met de Apple Vision Pro Developer Kits kunnen ontwikkelaars hun apps naar een hoger niveau tillen en profiteren van de geavanceerde functies van het Apple Vision Pro-platform. De mogelijkheid om visuele herkenning in apps te integreren opent spannende nieuwe mogelijkheden voor zowel ontwikkelaars als gebruikers.

  In het kort

  Apple heeft de Apple Vision Pro Developer Kits uitgebracht, waarmee ontwikkelaars apps kunnen ontwikkelen en testen voor het Apple Vision Pro-platform. De kits worden op aanvraag beschikbaar gesteld en stellen ontwikkelaars in staat visuele herkenning in hun apps te implementeren en innovatieve toepassingen te ontwikkelen.

  Voor meer informatie: MacRumors

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0