• Nachricht schreiben
 • Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Apple TV+ adaptiert Edith Whartons roman "The Buccaneers" tot een drama serie voor de herfst van 2023: Eerste high society drama van Apple TV+.

  Apple TV+ adaptiert Edith Whartons roman "The Buccaneers" tot een drama serie voor de herfst van 2023: Eerste high society drama van Apple TV+.

  Apple TV+ adaptiert Edith Whartons roman "The Buccaneers" tot een drama serie voor de herfst van 2023: Eerste high society drama van Apple TV+.

  **Belangrijkste punten van het artikel:** - Apple TV+ gaat de onvoltooide roman "The Buccaneers" van Edith Wharton aanpassen tot een dramaserie. - De serie wordt verwacht in de herfst van 2023. - "The Buccaneers" vertelt het verhaal van vier Amerikaanse meisjes die in de Londense high society willen trouwen. Apple TV+ heeft aangekondigd dat ze de onvoltooide roman "The Buccaneers" van Edith Wharton gaan aanpassen tot een dramaserie. De serie zal naar verwachting in de herfst van 2023 verschijnen en vertelt het verhaal van vier Amerikaanse meisjes die op zoek zijn naar echtgenoten in de Londense high society. Deze aanpassing is onderdeel van een uitgebreid aanbod aan nieuwe content die Apple TV+ de komende jaren zal uitbrengen. "The Buccaneers" zal zeker de kijkers betoveren en hen meenemen in de fascinerende wereld van Edith Wharton. *In het kort:* Apple TV+ gaat de onvoltooide roman "The Buccaneers" van Edith Wharton aanpassen tot een dramaserie. De serie wordt verwacht in de herfst van 2023 en vertelt het verhaal van vier Amerikaanse meisjes in de Londense high society. Voor meer informatie kunt u het artikel lezen op [Cult of Mac](https://www.cultofmac.com/827326/edith-wharton-the-buccaneers-apple-tv-plus-release-date/).

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0