• Nachricht schreiben
 • Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Apple test de derde bètaversie van de Vision Pro-headset: dit moet u weten

  Apple test de derde bètaversie van de Vision Pro-headset: dit moet u weten-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Apple test de derde bètaversie van de Vision Pro-headset: dit moet u weten

  Korte Samenvatting

  • Apple heeft vandaag de derde bètaversie van visionOS uitgebracht, de software die is ontworpen voor de Vision Pro-headset.
  • De testapparaten van de Vision Pro-headset zijn momenteel alleen toegankelijk voor een selecte groep ontwikkelaars die ze gebruiken voor app-testen.
  • Volgens rapporten van ontwikkelaars die de headset hebben kunnen testen, heeft Apple nog veel werk te doen, zowel op hardware- als softwaregebied. Men verwacht dat de Vision Pro-headset pas begin 2024 beschikbaar zal zijn.

  Apple test de derde bèta-versie van de Vision Pro-headset

  Laten we eerlijk zijn: Apple is altijd goed voor een verrassing. En vandaag is er alweer een nieuwe. Het bedrijf heeft de derde bètaversie van zijn visionOS gepresenteerd, een software die is ontwikkeld voor de Vision Pro-headset.

  Wie kan de Vision Pro testen?

  De testapparaten zijn momenteel alleen toegankelijk voor een handvol ontwikkelaars die ze gebruiken voor app-tests. Wij gewone stervelingen hebben dus geen toegang tot de visionOS-bèta buiten Xcode om. Apple blijft zeer terughoudend wat elke update van visionOS betreft.

  Ontwikkelaarslabs wereldwijd

  Om ontwikkelaars te ondersteunen, heeft Apple ook labs over de hele wereld opgezet. De ontwikkelaars die deze locaties bezoeken, kunnen de Vision Pro persoonlijk testen en antwoorden op hun vragen over de visionOS-apps krijgen van de Apple-ingenieurs.

  Releaseprognose voor de Vision Pro-headset

  Hoewel de Vision Pro-headset een groot geheim project van Apple is, verwachten experts dat het pas begin 2024 op de markt zal komen. Ontwikkelaars die al de kans hebben gehad om de headset te testen, melden dat er nog veel aan de functies geschaafd moet worden, zoals het gebruik van het frontdisplay, dat momenteel nog niet mogelijk is.

  Kortom

  Apple werkt hard aan de software en hardware van de Vision Pro-headset. Ontwikkelaars hebben al toegang tot bètaversies en kunnen het apparaat testen in speciale labs over de hele wereld. Maar voordat we het eindelijk in handen mogen houden, kan het nog even duren: de schattingen gaan tot 2024. We kunnen dus reikhalzend uitkijken naar wat ons nog te wachten staat!

  Voor meer informatie

  Origineel artikel op MacRumors.com

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0