• Nachricht schreiben
 • Apple Support App: Bijgewerkte functies en locatiedetails - Apple Watch Armbands Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Apple Support App: Bijgewerkte functies en locatiedetails

  Apple Support App: Bijgewerkte functies en locatiedetails-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Apple Support App: Bijgewerkte functies en locatiedetails

  Nieuwsoverzicht

  • Apple heeft zijn Apple Support-app bijgewerkt om klanten te helpen bij het vinden van hulp van een nabijgelegen Apple-dealer of een geautoriseerd reparatiecentrum.
  • Nieuwe functies in de app zijn de sectie "Goed om te Weten" die informatie toont over toegankelijkheid en mogelijke recyclingopties voor producten op een specifieke locatie, en de "Openingstijden" sectie die de openingstijden voor elke locatie op dagelijkse basis toont.
  • De Apple Support-app kan gratis worden gedownload in de App Store.

  Een gedetailleerde blik op Apple's update

  Apple heeft zijn Apple Support-app bijgewerkt om klanten beter te ondersteunen. De app biedt nu nuttige informatie over nabijgelegen locaties, waaronder openingstijden, toegankelijkheidsdetails en speciale beschikbare diensten.

  "Goed om te Weten" en "Openingstijden"

  Of in het Engels "Good to Know" en "Store Hours" zijn twee nieuwe functies die in de app beschikbaar zijn. In de sectie "Goed om te Weten" geeft Apple informatie zoals toegankelijkheidsmogelijkheden en of er productrecycling wordt aangeboden op een winkellocatie. De sectie "Openingstijden" toont de aankomende openingstijden voor elke locatie op dagelijkse basis. In plaats van de gebruikelijke lijst met openingstijden van maandag tot zondag, geeft Apple een lijst voor de aankomende data, die actuele informatie geeft, mochten de openingstijden veranderen als gevolg van een evenement of een probleem met de omgeving.

  Download van de Apple Support App

  De Apple Support App is ontworpen om klanten te helpen bij het zoeken naar hulp voor hun producten, het krijgen van hulp voor problemen en het checken van de AppleCare + status. In de afgelopen jaren heeft Apple gewerkt aan het verbeteren van de app en er zijn secties om hulp te krijgen bij specifieke apparaten en diensten, evenals opties om serviceaanvragen te volgen en persoonlijke hulp te krijgen. De Apple Support App kan gratis worden gedownload uit de App Store.

  Kortom

  Apple werkt voortdurend aan het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van zijn Support-app en heeft met deze updates weer een stap in de juiste richting gezet. Gedetailleerde informatie over de locaties en de aangeboden diensten, evenals bijgewerkte openingstijden, maken het voor gebruikers eenvoudiger om toegang te krijgen tot ondersteuning en diensten.

  Voor meer informatie:

  Origineel artikel

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0