• Nachricht schreiben
 • Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Apple plant dat de iPhone 15 Pro Max 35-40% van de initiële leveringen van de iPhone 15-serie uitmaakt: analist Ming-Chi Kuo

  Apple plant dat de iPhone 15 Pro Max 35-40% van de initiële leveringen van de iPhone 15-serie uitmaakt: analist Ming-Chi Kuo-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Apple plant dat de iPhone 15 Pro Max 35-40% van de initiële leveringen van de iPhone 15-serie uitmaakt: analist Ming-Chi Kuo

  Samenvatting

  • Apple is van plan dat het duurste model, de iPhone 15 Pro Max, ongeveer 35-40% zal uitmaken van de initiële levering van de iPhone 15-serie die volgende maand moet starten, zegt analist Ming-Chi Kuo.
  • Een van de belangrijkste redenen voor gebruikers om te kiezen voor de iPhone 15 Pro Max wordt verwacht dat het de periscoop lenscamera is die een hogere optische zoom van 5x-6x mogelijk maakt, vergeleken met de 3x optische zoom in de huidige modellen.
  • Kuo merkt op dat de periscoop lens ongeveer drie tot vier keer meer kost dan een conventionele high-end lens. Hierdoor zou Largan, de exclusieve leverancier van periscooplens, aanzienlijk kunnen profiteren van de dit partnerschap met Apple.

  Apple's nieuwste product: iPhone 15 Pro Max

  Volgens analist Ming-Chi Kuo is Apple van plan dat het duurste model, de iPhone 15 Pro Max, ongeveer 35-40% zal uitmaken van de initiële leveringen van de iPhone 15-serie die volgende maand zullen starten. Dit zou het duurste model van Apple het grootste aandeel geven onder de vier modellen in de line-up, waarbij Apple verwacht dat leveringen van de Pro Max 10-20% hoger zullen zijn dan bij de iPhone 14 Pro Max vorig jaar.

  De periscoop lenscamera is een van de belangrijkste kenmerken dat gebruikers naar de iPhone 15 Pro Max zal drijven. Deze maakt een hogere optische zoom van 5x tot 6x mogelijk, vergeleken met de 3x optische zoom in de huidige modellen. De nieuwe periscoop lenscamera zal dit jaar exclusief verkrijgbaar zijn bij het Pro Max-model, voordat deze volgend jaar wordt uitgebreid naar de kleinere iPhone 16 Pro.

  Kuo merkt op dat de periscoop lens ongeveer drie tot vier keer meer kost dan een conventionele high-end lens, waardoor Largan, de exclusieve leverancier van periscooplens, aanzienlijk zou kunnen profiteren van dit partnerschap met Apple. De nieuwe lens voor de iPhone 15 Pro Max en andere verbeteringen zouden ertoe kunnen leiden dat Apple de kosten voor de Pro-modellen met minimaal 100 dollar verhoogt in vergelijking met de huidige line-up.

  Beschikbaarheid van de iPhone 15 Pro Max

  De iPhone 15-serie wordt binnen enkele weken aangekondigd, met geruchten die wijzen op een evenement op dinsdag 12 september. Pre-orders zouden enkele dagen later moeten beginnen, met een marktintroductie op vrijdag 22 september. Er waren geruchten dat de marktintroductie van het Pro Max-model met enkele weken zou kunnen worden uitgesteld, maar Kuo meldde eerder die dag dat massale leveringen van dit model deze week zouden beginnen, waardoor de iPhone 15 Pro Max waarschijnlijk tegelijkertijd met de rest van de nieuwe serie beschikbaar zal zijn.

  Kortom

  Kuo heeft met zijn analyse weer volop in de roos geschoten. Met de iPhone 15 Pro Max richt Apple zich doelbewust op de high-end smartphonegebruikers en zet daarbij in op de periscopische lens als verkoopargument. De gefaseerde introductie in de Pro-serie zal het Apple en Largan, de exclusieve leverancier van de periscooplens, mogelijk maken om dit jaar te beginnen met de productie van 15-20 miljoen iPhone-eenheden uitgerust met het nieuwe onderdeel, en dit volgend jaar met 70-80% te verhogen tot ongeveer 30 miljoen.

  Voor meer info

  Zie de originele artikel op MacRumors.com.

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0