• Nachricht schreiben
 • Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Apple iPhone 15 Prognose: Titaniumkader en nieuwe kleuren onthuld

  Apple iPhone 15 Prognose: Titaniumkader en nieuwe kleuren onthuld-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Apple iPhone 15 Prognose: Titaniumkader en nieuwe kleuren onthuld

  Samenvatting

  • Apple-analist Ming-Chi Kuo geeft verdere voorspellingen over de iPhone 15-serie, waaronder een titanium frame voor de Pro-modellen en een reeks nieuwe kleuren.
  • Volgens Kuo zijn alle productieproblemen met betrekking tot het titanium frame en andere belangrijke componenten eindelijk opgelost.
  • Kuo herhaalt dat de voorraad van de iPhone 15 Pro Max bij de introductie wellicht het kleinst zou kunnen zijn.

  Details van de iPhone 15 voorspelling

  We zitten allemaal op het puntje van onze stoel, want Apple heeft zijn evenement voor 12 september aangekondigd. Maar slechts een dag na deze aankondiging komen er al meer speculaties over de iPhone 15-serie van de hand van analist Ming-Chi Kuo.

  Zo lijkt het erop dat de high-end iPhone 15 Pro-modellen uitgerust zouden kunnen zijn met een titanium frame in plaats van een roestvrijstalen frame. En Kuo geeft aan dat deze verandering ertoe moet leiden dat de apparaten minder wegen dan de iPhone 14 Pro-modellen. Alle productieproblemen met betrekking tot het titanium frame, de displaypanelen, de batterijen en een nieuwe stacked camerasensor voor de lower-end iPhone 15 en de iPhone 15 Plus zijn volgens Kuo opgelost.

  Nieuwe kleuropties

  Kuo bevestigde ook eerdere geruchten over de kleuropties voor de Pro-modellen, waaronder grijs, zilver/wit, zwart en blauw. Opvallend hierbij is dat dit de eerste keer zou zijn sinds de iPhone X dat de high-end iPhones niet in goud verkrijgbaar zouden zijn. De standaardmodellen - de iPhone 15 en iPhone 15 Plus - zouden naar verwachting verkrijgbaar zijn in zwart, roze, geel, blauw en groen.

  Kuo heeft wederom benadrukt dat de iPhone 15 Pro Max het laatste nieuwe model was dat de massaproductie in ging. Daarom kan dit apparaat bij de lancering waarschijnlijk de kleinste voorraad hebben.

  Toekomstige functies

  Alle vier de iPhone 15-modellen worden naar verwachting uitgerust met een USB-C-aansluiting en de Dynamic Island, terwijl voor de Pro-modellen enkele extra nieuwe functies worden gesuggereerd. Deze omvatten een snellere A17 Bionic-chip, een aanpasbare actieknop, Wi-Fi 6E-ondersteuning en meer. De apparaten zouden een paar dagen na het evenement van Apple op 12 september beschikbaar moeten zijn voor pre-order.

  Kort samengevat

  Het is altijd spannend wanneer er nieuwe iPhone-modellen op de horizon verschijnen en de voorspellingen die Kuo heeft gedeeld, verhogen zeker de anticipatie. Met nieuwe kleuropties, verbeterde technische specificaties en de overstap naar een lichter titanium frame, zouden de iPhone 15 en zijn collega's de meest innovatieve modellen tot nu toe kunnen zijn. Markeer 12 september in je agenda!

  voor meer informatie

  Original article

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0