• Nachricht schreiben
 • Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Apple-evenement op 12 september: De nieuwe Hashmoji en hoe je het kunt volgen

  Apple-evenement op 12 september: De nieuwe Hashmoji en hoe je het kunt volgen-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Apple-evenement op 12 september: De nieuwe Hashmoji en hoe je het kunt volgen

  Samenvatting

  • Apple heeft een officiële Hashmoji voor het evenement gelanceerd ter voorbereiding op het aanstaande iPhone-gerichte evenement op 12 september.
  • De Hashmoji toont hetzelfde blauwe en grijze kleurenschema van het Apple-logo, dat Apple heeft geïntroduceerd met de uitnodigingen voor het evenement.
  • Het evenement op 12 september begint om 10:00 uur Pacific Time en kan gevolgd worden via de Apple Events-pagina, op YouTube en via de Apple TV-app op compatibele apparaten.

  De laatste Apple nieuws

  Het is weer zover! Apple maakt zich op voor het groots iPhone-evenement op 12 september en heeft passend op Twitter met de officiële #AppleEvent-Hashmoji (of "X") een speciale editie van het Apple-logo geïntroduceerd dat perfect past bij het ontwerp van het evenement.

  Een vleugje Apple-blauw

  De Hashmoji, eerder bekend als Hashflags, zijn speciaal ontworpen, betaalde iconen die naast bepaalde hashtags op Twitter verschijnen. Het speciale aan onze nieuwe favoriete Hashmoji is, dat het het dezelfde blauwe en grijze kleurenschema van het Apple-logo toont, dat Apple ook met de evenementuitnodigingen heeft geïntroduceerd.

  Direct verbonden met het evenement

  Voor degenen die er geen genoeg van kunnen krijgen: het evenement op 12 september begint om 10:00 uur Pacific Time en zal voor iedereen te volgen zijn via de Apple Events-pagina, YouTube en de Apple TV-app op compatibele apparaten. En voor degenen die er niet in slagen om het evenement te bekijken, maak je geen zorgen - MacRumors zal een volledige verslaglegging bieden.

  Kortom

  De Apple-wereld kijkt vol spanning uit naar het aanstaande iPhone-evenement op 12 september. De nieuwe Hashmoji toont nu al het ontwerp en de kleurenwereld van het aanstaande evenement. Zegt het al iets over de aankomende productaankondigingen? Wie weet, misschien zit er meer achter het blauw-grijze kleurenschema dan je zou denken. Tot die tijd, blijf opgewonden en blijf bij de les!

  Voor meer informatie

  Bezoek alstublieft het originele artikel.

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0