• Nachricht schreiben
 • Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Apple doneert via Apple Pay aan de National Park Foundation: $10 per aankoop voor natuurbescherming

  Apple doneert via Apple Pay aan de National Park Foundation: $10 per aankoop voor natuurbescherming-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Apple doneert via Apple Pay aan de National Park Foundation: $10 per aankoop voor natuurbescherming

  Apple doneert via Apple Pay aan de Nationale Parken Stichting

  • Apple kondigt aan $10 te doneren aan de National Park Foundation voor elke aankoop gedaan in de VS met Apple Pay op Apple.com, in de Apple Store App of in een Apple Store, tot een maximum van $1 miljoen.
  • Apple steunt de National Park Foundation sinds 2017 met dit jaarlijkse liefdadigheidsinitiatief.
  • Van 21 tot 27 augustus viert Apple de Amerikaanse nationale parken met speciale inhoud op Apple Maps, Apple Podcasts en andere apps.

  Zoals je weet, is Apple altijd in voor een goede daad, en dit keer hebben ze de National Park Foundation in de VS uitgekozen. Vanaf vandaag tot 27 augustus plant het bedrijf om voor elke aankoop die in de VS wordt gedaan met Apple Pay op Apple.com, in de Apple Store App of in een Apple Store, $10 te doneren aan de stichting, tot een maximum van $1 miljoen.

  De National Park Foundation kan al sinds 2017 op de jaarlijkse steun van Apple rekenen. De techreus viert de Amerikaanse nationale parken niet alleen met deze donatiecampagne, maar ook met speciale inhoud op hun verschillende platforms. Of het nu Apple Maps, Apple Podcasts of andere apps zijn, in augustus draait alles om de adembenemende landschappen die de VS te bieden hebben.

  En mocht je nog wat extra motivatie nodig hebben om in beweging te komen: op 26 augustus kunnen Apple Watch-gebruikers een speciale National Parks-onderscheiding in de Fitness app ontgrendelen. Het enige wat je hoeft te doen is een training van 20 minuten vast te leggen. Wie weet, misschien inspireert de adembenemende natuur in de nationale parken je wel om je innerlijke atleet wakker te schudden!

  Beschermd voor toekomstige generaties

  Apple's CEO Tim Cook is een groot fan van de nationale parken. Vorig jaar benadrukte hij dat de parken een "gevoel van ontzag, rust en stille eerbied, zoals alleen de natuur die kan opwekken" bieden, en dat ze "het waard zijn om vandaag en voor elke toekomstige generatie beschermd te worden". Met deze donatiecampagne combineert Apple dus de vreugde van winkelen met de bescherming van de indrukwekkende natuur - een win-win situatie voor alle betrokkenen, als je het mij vraagt.

  Kortom

  Apple laat weer eens zien hoe je zakendoen en goede daden kunt combineren. Met hun jaarlijkse donatiecampagne aan de National Park Foundation bevorderen ze niet alleen het behoud van de adembenemende nationale parken in de VS, maar geven ze hun klanten ook de kans om met elke aankoop een bijdrage te leveren aan het behoud van het milieu. Of je nu een nieuwe iPhone nodig hebt of gewoon de volgende podcast wilt downloaden, onthoud: met elke aankoop steun je ook de natuur.

  Voor meer info

  Origineel artikel

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0