• Nachricht schreiben
 • Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Apple Card opnieuw op nummer 1 in klanttevredenheid: J.D. Power-studie

  Apple Card opnieuw op nummer 1 in klanttevredenheid: J.D. Power-studie-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Apple Card opnieuw op nummer 1 in klanttevredenheid: J.D. Power-studie

  Apple Card opnieuw op nummer 1 in klanttevredenheid

  Samenvatting:

  - De Apple Card is voor de derde keer op rij uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke creditcard in de Verenigde Staten door J.D. Power. - Het onderzoek beoordeelt de klanttevredenheid in verschillende categorieën en de Apple Card staat bovenaan in de categorie creditcards. - Apple heeft zich gericht op het bieden van een naadloze gebruikerservaring en uitstekende klantenservice.

  De Apple Card heeft opnieuw de hoogste positie behaald op het gebied van klanttevredenheid. Volgens een recent onderzoek van J.D. Power is dit het derde opeenvolgende jaar dat de Apple Card de eerste plaats inneemt in de categorie creditcards.

  Het jaarlijkse onderzoek van J.D. Power evalueert de tevredenheid van klanten met hun creditcards in de Verenigde Staten. Verschillende factoren zoals klantinteractie, gebruikerservaring, beloningen en klantenservice worden meegenomen in de beoordeling.

  De Apple Card heeft naam gemaakt door een naadloze gebruikerservaring en een eersteklas klantenservice te bieden. De creditcard is direct geïntegreerd in de Wallet-app van de iPhone, waardoor gebruikers eenvoudig en veilig hun kaartinformatie kunnen beheren. Daarnaast biedt de Apple Card aantrekkelijke beloningen en cashback-aanbiedingen voor aankopen.

  Kortom

  Het is geen verrassing dat de Apple Card opnieuw de hoogste positie heeft behaald op het gebied van klanttevredenheid. Apple hecht veel waarde aan gebruiksvriendelijkheid en servicekwaliteit, wat tot uiting komt in de tevredenheid van klanten. Met de naadloze gebruikerservaring en aantrekkelijke beloningen blijft de Apple Card favoriet onder klanten.

  Voor meer informatie:

  Meer informatie vind je hier

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0